rich_mom Mstfmom mercimek çorbası, kağıt kebabı, pirinç pilavı, cacık, salata tercihe kalmış, Kıbrıs tatlisi yapabilirsin. Kolay gelsin.
Mom_boy Mstfmom Genelde misafire ben Mercimek çorbası Pirinç pilavi Karnı yarık Tepsi böregi Salata meze çeşitleri Şerbetli tatlı yaparım 😄
Wera Mstfmom tatlı olarak browni yaptım ara sıcak iki çeşit dolma sardım çorba yerine mantı büktüm ana yemek karnıyarık pilav salata olarak kereviz salatası ve patates salatası yaptım 38haftalık hamileyim ertesi gün yorgunluktan 4te uyanmışım🙄 hamilelere misafir lütfen gelmesin
Efnan3443 Ben geçende komşularım için hazırlamıştım Yaprak sarma Lahana sarması Poğaça Elmalı kurabiye Damla çikolatalı kurabiye Meyveli kek Milföy böreği Kabak tarator Ama ben beş çayı için yapmıştım
Mstfmom Efnan3443 yemekli olunca bu menü hafif olur kuzum ya hepsi işten çıkıp gelecekler çay yanına kek tarzı yapıp kapatayım diyorum
kahvesever__ Mstfmom Mercimek çorbası Fırında tavuk patates,pilav Hazır yufkadan börek Yaprak sarması (zeytin yağlı) Tatlı olarakta fırında sütlaç olabilir
Yaprakdokumuseverr Mstfmom Et ya da tavuk suyuna yayla çorbası Patates püresi Et-tavuk sote ya da köfte Zeytinyağlı taze fasülye Brokoli ve havuçlu haşlama salata Tatlı olarak muhallebili kadayıf favorim
MadameNoire Mstfmom kek, yaprak sarması, sigara böreği veya milfoyden börek de olabilir .. patates salatası .. yeterli bence.. 😄
Ebruarss Mstfmom benim de dün aksM vardı Mercimek çorbası Pirinç pilavı Mor lahanadan turşu yaptım o Etli patates yemeği Poğaça Patates böreği Havuçlu cevizli kek Muhallebili kadayıf Ivır zıvır çıkardım uzaktan geldikleri için
hayalim35 Kızlar siz fırında sütlacı nasıl yapıyorsunuz yani ben bir kere yaptım katı oldu kıvamı tutturamadım canım çekiyor ya