asminko345 39+2 Kızlar Sancım var ama ben hissetmiyorum 🥴 Ne nişan ne su 😩 3 Ocak Kadar mühlet verdi doktor bakalım 🤔 Gelmezse suni sancı alıcam kızlar 😑😃 Herkese sağlıklı doğumlar diliyorum 🥰 Ben niye bu sancıları hissetmiyorum bilen var mı ? 😃🥴
Ssshhh asminko345 ben bugün girdim nstye 87 oldu ama hissetmedim bunlar zaten rahim kasılmaları biz hissetmesek bile çıkıyor orda
Es5ra Eğer nts de güldüyseniz yada hapşurduysanz o kasılmalar sancı olarak çıkıyor canm.bende gülmüştüm sancm 80 çıktı ebe hemşire bi haftaya kalmaz doğurursun bu sancılarla bol bol dinlen kendini yorma dedi üstünden 3 hafta geçti😂yani demem o ki kasılmalr sancı olarak çıkabiliyor
asminko345 Es5ra Ohaaaa gerçekten öyle mi oluyor 😂 Ebeler güldürüyor hep 😂 Ama ilk kez çıktı 😁 32 den beri giriyorum 😱 Şuan ben şoklarda😂😂
Es5ra asminko345 özele gidiyosan dikkatli ol onlar hepsinin farkında sezeryana almak için sancın çıksın nts de diye yapıyo olabilirler.😂eşim çok güldürdü beni bize de demedilee bişey araştırdık öyle öğrendik.bi daha nts salonuna eşim girmedi benide güldüren olmadğndan sancı da çıkmadı😅🤣
asminko345 Es5ra Yok kız devlete gidiyorum 😂 Zorla normal Doğuma ikna ettiler 😂 Ben çıkaramam dedim ama 💁🏻♀️ oluyormuş inanınca 🥴 Sezaryan Şuan Allah’ın iziniyle sıkıntı olmadığı sürece girmem 🥰
Ncydmr Bende oglumda 42 haftalıkken nerdeyse dogum yaptim sizin gibi sancı coktu ama ben hissetmiyordum bisey suni sancıyı da ben kabul etmedim ertesi sabah sezeryan oldum😊
asminko345 Es5ra Maşallah kuzum 3 Ocak yatıcaz hastaneye 🧐 Hayırlısıyla kavuşalım 🥰 su gibi Doğum yap açılman su gibi olsun 💋🌸
asminko345 sonsuzmasalim Hayır Nuh diyor peygamber demiyor benim oğlan 😂 Çıkmaycam diyor sanki ne nişan ne su 🥴🤣 Havadan geliyor sanki sancılar 🥴 Açılmada yok 🧐
Zagrozunannesi asminko345 aynı benim Doğum geçti gözümün onundennnn🤣🤣bende hissetmedim 42 de suni sancıyla doğurdum ama sen acele etme hissedersin bol bol yürü merdiven in çık squat yap kolay bi Doğumun olur ınsallah🌸
asminko345 Zagrozunannesi Kuzum benim bebeğimin karnı 36 haftalık kilosu 2700 ondan dolayı Doğum başlatıcak doktor 🧐 Sağlıklı olsunlarda 🌹 Doğunca kilo aldırırım ❤️