GamzeCan aynl ikinci gebeliğinse belkiii hissetme ihtimalin var ama ilkse en az 20. Haftada tam olarak hissedebilirsin canım
efsanee_ aynl 15+6 haftalıgım bende bugün dr sordum bişeyler hissediyorum ama emin olamıyorum bagırsak hareketi mi acaba dedim 😁 Dr da hissedebilirsin seyirme şeklinde dedi. Özellikle geceleri hissediyorum .
Berfin2626 aynl 15+6 günlüğüm ikinci gebeliğim daha hissetmedim 😅 benim oğlum uslu olacak heralde 😂😂😂
Erten Nasıl bi his acaba hareket etse gaz sancam😂 anlamak zor olmalı..bakalm ilk nasıl hissedicem..:)
Kyhnsnl58 Bende merak ediyorum ya 16.haftaya girdim bazen unutuyorum hamile olduğumu 🙊 hissetmek istiyorum artık
aynl Denisss ne zaman emin olurum nasıl emin olurum bilmiyorum 🤷🏻♀️ sanki sürekli karnım kıpırdıyor gibi ama sanki gaz gibi bilemiyorum biri beni aydınlatsın 😂😂😂
Sewo aynl bende 16+2 yim canim 10 gundur günde bir kez falan yemekten sonra hafif karincalanma gibu birsey bazen sag bazen sol.ama eminim bebisime ait.daha küçük ler diye hafif hissediyorz
Beyzanur2 aynl 16+2 yim 2. Gebeliğim bebeğin hareket ettiğini hissediyorum sürekli sağ tarafımda büyük bi portakal gibi toplanıyo😊