Fatma_armutcu Greyfurt suyu, tereyağlı pekmez içine az karabiber, bal karabiber, zencefil limon bal sıcak su ben bunları deniyorum
Cucu_01 Fatma_armutcu valla bende pazartesi sezeryan doktora dedim öksürüyorum ne yapacağız yapacak bişi yok dedi.şaka gibi o dikişler ile 🤦♀️
Fatma_armutcu Cucu_01 sezeryani ertelemezse gene bı şekilde hastanede tedavi yaparlar diye düşünüyorum dogurunca
Mommy15 @Fatma_armutcu öncelikle geçmiş olsun canım. Birkaç gün öncesine kadar benimde şiddetli öksürük ve boğaz ağrım vardı. Sabah akşam pekmez içtim çok iyi geldi, şu an öksürüğüm kesildi 😌 umarım sanada şifa olur😊
Fatma_armutcu Cucu_01 benimde Çarşamba elimden gelen herşeyi yapıyorum deniyorum ama azalmıyor resmen artıyor grip
Fatma_armutcu Cucu_01 sadece acilde parol serum tajtikar dün başka bişey yapmadilar evde kendi kendime meyve Ihlamur vs uyguluyorum
Fatma_armutcu Valla çok zor olacak ya o dikişlerle bu öksürük düşünemiyorum rabbim yardimcimiz olsun inşallah
Cucu_01 Fatma_armutcu çok zordu ama en zoru benden grip olmamdan kaynaklı bebeğime enfeksiyon geçmiş be yoğun bakımda dua et ne olur ve eğer doğum olmadıysa hemen antibiyotik tedavine başla bak benden bulaşmış
Sulekm Fatma_armutcu acil kadındoğum poliklinikle görüş yatışını verip tedavi ol bende son iki hafta öksürükten nefes alamıyordum yatışım verildi antibiyotik tedavisi ile biraz daha iyi oldum o öksürükle sezaryen çok zor olur acil şifa dilerim
Fatma_armutcu Cucu_01 bugün sabah 9 da doğumum gerçekleşti çok şükür oksuregim mucize gibi geçti asla oksurmuyorum bebeğim yanımda herşey yolunda rabbim seninde yavrunu Bian önce senle kavuştursun kardesim