Heisenbergk_13 tugcesakzci kiraz 🥹 eşim aşeriyorum.net den. Öneririm. Korumalı kutuda buzlu şekilde göndermişlerdi.
mucizebebek_111 tugcesakzci şimdi karpuz aşeriyorum ama mevsimi olmadığı için bebeğe zara verir diye korkuyorum🤐😂
Sd2147_ tugcesakzci ben normalde meyve tüketen bir insan değildim ilk hamileliğim ve canım sürekli meyve istio🥝🍌🍏🍓🍋😊😊
tugcesakzci 1oglanannesi ay en sevdiğim şey benimde.. Sırf canım istedi diye işten çıkıp yaklaşık bir saat yol gidip yemiştim😂😂
1oglanannesi tugcesakzci 😃ben sevmiyodum gebelikten önce bebek seviyo demekki canımı çektirdi 😂 yemeyincede insanın içi öyle bi huzursuz oluyoki 🥲🥲🥲
hanlnim tugcesakzci 9+4 mantı istemişti canım, kayınvalidem yapıp yedirmişti🥹 genelde ekşi olan tüm şeyleri aşeriyorum da mide yanması …. 🫠🥲🥲
Busramom07 tugcesakzci karpuz aşermiştim aralıktı 4 kere eniştem gitti geldi her geldiğinde karpuz bozuk çıkıyordu en son keleğe denk geldk dayanamadım yedim bi nebze de olsa rahatladım
Bipolyanna tugcesakzci ay asla unutmam nektarin aşerdim deli gibi yedim sonrasında çıkarttım çok mide bulantım vardı hala var 😅