Merhaba öncelikle rabbim sağlıklı bir sekilde evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bende 27 haftalık hamileyim 11.haftadan belli bebekde görülen bağırsak tıkanıklığı vardı yani küçük oldugu için bu teşhis hemen hemen yeni netleşti 4 peritanologa gittim hepsi aynısıni dedi banada erken haftada olduğu için down olabilir denildi çocukta başka sıkıntı çıkabilir diğer oraganlarina baskı yapar falan denildi benden bebeğin eşinden örnek alındı CVS yapıldı temiz geldi down yok denildi sonra ücretli bebgin genlerine bakılan ARRAY testi vardı 6000 TL ye onu yaptirdik oda temiz geldi şükür şuan bebekte başka sıkıntı yok ama doğduktan sonra hemen operasyon şartı var erken doğum riskim olabilir suyu fazla olduğu için denildi, ben çok araştırdım sizin bebeginizle ilgili bağırsakların dışarıda doğduğu bir çok bebek ameliyatla düzeliyor hemen ameliyat olmak şartıyla tabiki doğduğunda direk ameliyata alınıyor kalbinizi ferak tutun yani ben öyle yapmaya çalışıyorum 🥺 önce Allah’a emanetler ne diyelim 🤲