Bu günleri somunda bende gördüm pazar günü iç çamaşırıma ıslaklık gelmeye başladı ama ben akıntı sandım ta ki Salı gününe kadar kanlı su geldi hastaneye gittim muayene edildi suyum geliyormuş 2 cm açıklıkla hastaneye yatırıldım Salı günü saat öğlen 4 te kendi sancılarım olduğu için suni takılmadı ama ben çok bi sancı hissetmiyordum sürekli açıklık kontrolü yapıldı açıklığım yavaş ilerliyordu ertesi gün çarşamba sabah 11 de az miktar suni taktılar ilerletmek için hala fazla sancım yoktu 2 saat geçtikten sonra artık sancılarım artmaya başladı 1 buçuk 2 gibi artık çoğaldı çatala aldılar ıkınmamı istediler ama o an çok acı çektiğim için yapamadım aslında yapabilsem çok kolay bir şekilde hemen bitirecektim ama yapmayınca beni geri yatağıma aldılar ben de yatak başlığımdan tutarak sancı geldikçe yere çömelip ıkındım ve kesinlikle bu yöntem çok çok daha kolay çatalda yapamadığımı yere çömelerek 2 ıkınmada yaptım başını hissettim hemen seslendim geldiler çatala aldılar başımı görüyoruz dediler daha sonra doğru şekilde 2 kere ıkınınca oğlum artık çıkmıştı o an inanılmaz bir rahatlık geldi
Daha sonra dikişlerim atıldı orda biraz acı hissettim kanamam durmakta biraz zorlandı ilaçlar verdiler durdu sonra bir şekilde saat 14.57 de kucağımdaydı artık oğlum 🥰
24 saaatlik doğumhane sürecim sonunda bitmişti beni de tekerlekle sandalyeye koyup oğlumu kucağıma verip çıkardılar odaya aldılar 24 saati tamamladıktan sonra evimize geldim çok şükür 🥰
Kanamayı geçirmek için ara ara gelip karnıma basıp kan çıkarıp gittiler o çok acı verdi odaya geldiğimde bağırmaktan boğazım tahriş olmuş sesim kısılmıştı ama bu bağırmam sadece son 1 saatte oldu çok şükür artık evimizdeyiz Allah ım bekleyen herkese bir an önce nasip etsin inşallah 🥰