Hamile kaldığım ay gün aşırı egzersiz yapmıştım, haftada en az iki gün 1 saatlik yürüyüş yaptım, ağır kaldırmaadım, ayaklarımı sıcak tuttum, terliksiz yere basmadım, üşütmemek için belimi kalın atkılarla sardım. Beslenmemde normalde abur cubur çok tüketen biri değilimdir ama yok denecek kadar az yedim. Tatlı ihtiyacım olduğunda meyve yedim. Her gün kahvaltıdan yarım saat önce bir tatlı kaşığı arı sütü bal polen karışımı içtim, her gün kahvaltıda yumurta yedim, yeşillik tükettim, kahvaltı sonrasında ersağ marka çinko magnezyum vs takviye gidası aldım. Öğlen yemekten sonra balık yağı içtim. İşin ilginci bunları gebe kalmak için yapmıyordum bir önceki ay 8 günlük gecikme yaşayınca kadınsal bi sağlık sorunu yaşıyor olmaktan korktuğum için reglimin düzenli gününde gelmesi için yapmıştım planlı bi gebelik değildi ama Allah tamda o ay nasip etti. Tüm ayı hamile kalacağım diye geçiriyorsanız inanın işinizi zorlaştırıyorsunuz naçizane tavsiyem önce zihninizi boşaltın dikkatinizi başka şeylere verin aklınızda hamile kalmak olmasın tüm bunları da (ne zaman olacağını bilmiyoruz) Rabbim hamile kalmamı nasip ederse nasıl sağlıklı bi hamilelik geçiririm diye düşünerek yapın ve tevekkül edin her şey Allah’ın elinde.