Liyamm1 Yasemin-35 1/15056 yaziyor baya dusuk çok sükkur benim mesela 1/415 idi fetal dna yaptirdik hemen temiz çikti çok sükkur 💕
Aytug0101 Doktor ne dedi birşey demedimi bu konuda bende düşük risk çıktı fetal DNA gönderdim sonucu bekliyorum ..
Sumeyye_78 Aytug0101 bana da öyle söylediler 2.2 ense kalınlığımız ama diğer sonuçlar temiz .Fetal Dna yaptırmadım sizin kaçtı ense kalınlığı
Yasemin-35 Aytug0101 düşük risk çıkmasına rağmen fetal DNA istediler mi benimde ense kalınlığı 1.92 çıktı ultrason normal dedi doktorum
Aytug0101 1.5 galiba yanlış hatirlamiyorsam benim ultrasonda herşeyim normal çıktı şükür ama ikili riskli çıktı..
Aytug0101 Yasemin-35 benim 5haftadan beri kahverengi kanamam oldu doktor kanama neden oluyor bilmiyorum dedi şuan 13haftamdayim ikilide düşük risk çıkınca fetal istedi ..
Yasemin-35 Aytug0101 kanama bende de oldu 6. Haftada ama bende epilepsi var nöbet geçirmişim kasılmadan dolayı kanamam olmuş rahimde kasılma olmuş düşük riski oluşmuş tu progestan kullanmıştım sonra geçti bir daha da kanamam olmadı