KediAnnesi321 23+2yim. Bi hafta öncesine kadar içerde horon tepen kızım bi haftadır hiç denecek kadar az hareket ediyo. Ettiğinde de eskisi gibi güçlü değil minicik hareketler hissetmek bile çok zor oluyo. Bu haftalarda normal mi sizce?
Fener1608 KediAnnesi321 Biz de 30 haftalık olduk alıştım artık hafta geçişlerinde özellikle hareketlerinde azalmalar oluyor birkaç gün sonra bir hareketlenmeye başlıyor tam hareketleniyor yani sağlam daha sert tekmeler atıyor 😂
semra2598 KediAnnesi321 benimde aynı dünden beri çok azalma oldu çok korktum gece bile düşünmekten uyuyamadım 😭
1zehrs KediAnnesi321 bende 22+3 ama hiç öyle dedikleri gibi çok hareketli hiç durmuyor işte uyutmuyor öyle şeyler olmuyor bende ya arada sırada bi iki hissediyorum o kadar normal dedi doktorum ama insanın içi rahat etmiyor tabi
Paronayanne KediAnnesi321 ay inanmıyorum bizde 23+2 yiz mahvoldum bugün hiç oynamadı hala da bekliyorum nolacak bilmiyorum korkuyorum
busemerve Benimde aynısı başıma geldi. Doktorumla iletişime geçtiğimde bu haftalarda normal canım dedi. Gerçekten de bir kaç gün sonra düzene girdi 😊
KediAnnesi321 busemerve ben de sordum doktoruma mesaj attım ama ağrın vs yoksa hareketinin az olması sıkıntı değil diye söyledi. Hiç hareket etmezse eğer gel dedi ama işte minik hareketleri olunca gitmedim ama garipsiyorum da durumu sürekli hareketli olunca normalde
KediAnnesi321 Fener1608 yaa maşallah. Bizimkinin sert tekmeleri çok sık olmuyo daha çok yer değiştirme gibi oluyo hareketleri bi sağda bi solda 😅
Fener1608 KediAnnesi321 Her hafta biraz daha büyüyor büyüdükçe hareketlerini daha net hissedersin benimki çoğunlukla ayaklarını hareket ettiriyor kolları hep yüzünde 😊 daha yeni pozisyon değiştirdi hep aynıydı yatar pozisyonda şimdi de düz duruyor çok garip kollarını hareket ettirdiğinde mideme dokunuyor 😂
semra2598 Melodimm 23 haftalık düne kadar sabah saatlerinde ve gece çok hareketli oluyordu şimdi tık yok karnımı doyurup soluma uzanacam bakalım inşallah düzelir ♥️♥️
KediAnnesi321 Fener1608 hahahah ben o kadar net hissedemiyorum neresiyle vuruyo çözemiyorum henüz. Sadece bazen karnım çok sertleşiyo sanırım onda da sırtını dayıyo arkasını dönüp onu öyle anlayabiliyorum
KediAnnesi321 Paronayanne ben yoruluyorum çok bi kaç gündür özellikle ondan oluyo galiba dinlendiğimde hissetmeye başlıyorum sen de ona dikkat edebilirsin