biradetanneadayi Kizlaaaarrr yuzde kulakların orada saç bitimi var ya onun aşağısında ki kıllardan rahatsız oluyordum ve yuz usturasi ile aldım bu sefer inanılmaz kaba ve çok kötü duruyor lütfen yardım edin 1 ay oldu uzamiyor berbat durumdayım
biradetanneadayi Sosisligunlerr Şu an hamileyim. Doğuma kadar da bir süre sonrasına kadar da böyle bir düşüncem yok. Onun dışında ki fikirleri bekliyorum
Kelebegimmm biradetanneadayi hamilelik doneminde lazer yaptirmamak sizin seciminizmi yoksa doktorunuzmu onermiyor?5 yil once ben ilk dogumumi yaptigim zamanlar hatta dogumdan sonraki 6 ay boyunca bile uygun gorulmuyordu.ama simdilerde paylasiyorlar hatta karni burnunda hamilelerin karnina bile yapiyorlar ve doktorlar hicbir risk olmadigini soyluyor.lazer derinin ust kismina etki etdigi icin.bende suan insaAllah 5-6 haftalik hamileyim yuz kol falan yaptiririm diye dusunuyorum.ama yinede etkili bir kisitlanma sebebi varsa ogrenmek isterim.
Liyamm1 Kelebegimmm bana lazer yapan doktor yapabilirsin dedi cogu yaptirior dedi ama ilk gebeligin oldugu için tercih senin demisti. 2 doktora sordum hastanede onlar ise yapmayin dediler. Ben yaptirmam dogumu bekleyecegim insAllah 🙏🏻
Sevoo34 Kızlar bu sayfada bile lazer epilasyon ile ilgili makale var lütfen okuyun benim fikrimce de yaptırma hamileliğin boyunca sürekli hormonların değişiyor çünkü