Busrahmet Kızlar bugün kontrolüm vardı çatı muaynesi oldum Ben kaşları alınırken bile gözlerinden sular seller akan insanım fakat evlenmiş ve cinsel birliktelik yaşamış bizler için bu durum hiç korkulacak bişey değil bir senelik evliyim ister istemez kastım ama anlık bişeydi Doktor kilosuna baktı 2900 küsür dedi tam hatırlamıyorum 3000 de olabilir dedi yanılma payıyla Boyuda 50 cm Normal İçin engel yok allah nasip ederse , 40 hafta üzeri olursa belki sezeryan zor durumda dedi Sizde durumlar ne?
Mirage06 Busrahmet bende bugun 38+0 dim kontrolum vardi ama benim doktorum hic cati muayenesi yapmadi bana kilosu 3800gr boyuda 52,5cm
svmeybgl Busrahmet bende 37+2 yim dün kontrolüm vardı Bebek 3130 g 51 cm Doktorum çatı muayenesi yapmıyor normal Doğum için beklemedeyimm☺️
Makbuss Busrahmet 36.5 olacm birzdn iki gun once 3 kiloydu kizim acilma sanci da yok bklm nezmn glck prensesm Allah hepmze yardm etsn
Btugl Busrahmet 37+0 im 00:00dan sonra 37+1 olucam bebeğim 3500gr 50cmdi cati muayenesi istersen yapmam bile dedi doktorum yaparsamda 39dan sonra dedi
Esomami Busrahmet bizde tam 37 yiz ama ultrasonda hep onde gidiyo😊 2.sezeryanim olcak oyusden 7ocak dogum allhn iznyle