Yldzserindere Bebeğimi bugün kaybettim 8+3 Allah hepinize sağlık sıhhat versin sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😢
Asli_0025 Yldzserindere başınız sağolsun rabbim yerini dolduran sağlıklı melekler nasip etsin bende 16 haftalıkken kaybettim zor ama geçicek ikimiz ve birçok kadın için dua ediyorum rabbim hayırlısıyla kucağımızı doldursun çok üzülmeyin olur mu🙏🏻
birmeleginannesi_ Yldzserindere başın sağolsun canım rabbim en kısa zamanda yeniden nasip etsin inşallah bende o haftalarda kaybettim bir buçuk yıl bekledim eşim gorevdeydi sonra yanıma geldi ve o ay oldu şimdi yarilamak uzereyiz haftalarimizi rabbim bekleyince çok güzel ve hiç ummadigin bir anda verito emin ol sen içini ferah tut rabbim icine inşirah ferahlığı versin canım
Yldzserindere Busekrtl 5 haftalıkken gittim bebeğin kalp atışını dinlemek için bi sorun gözükmüyor dediler sonra 8. Haftada gelin daha iyi duyalım dediler dün gittim kesenin boş olduğu söylendi gece kanama başladı bugün kürtajla aldılar
birmeleginannesi_ Asli_0025 canım bende bu haftalardayim da böyle yazılar görünce merak ediyorum neyden kaybettin peki belli miydi 😟 başın sağolsun rabbim en kısa zamanda sağ salim versin içine bir minik inşallah bende ilk gebeliğimi kaybettim 9 haftalıkken şimdi 17+5 olduk benimde her günüm korkuyla geçiyor 😑
Yldzserindere Amin inşallah Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah Bizim çocuğumuz olmuyordu bu bize en güzel sürprizdi o kadar farklı hissediyor ki insan şimdi bombom dünyası başına yıkılmış gibi hissediyorum
Asli_0025 Yldzserindere hayır öyle düşünmeyin yine olur inşallah hayırla sağlıkla alırız kucağımıza inşallah
Elif8- Yldzserindere İmtihan dünyasındayiz ben hep kendimi çok kötü hissettiğim zamanlarda ılık bi duş alır gökyüzüne vakar defalarca inşirah suresi dinlerim Rabbım gönlündeki sıkıntıyı gidersin en kısa zamanda sana hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah dualarım seninle 💕
Yldzserindere birmeleginannesi_ benim rahmim tersti çok zor olucak dediler 2 yıl bekledik ve sonunda olmuştu ilk 5 haftalıkken gittik sorun yok dediler 8. Haftada daha net kalp atışı duyalım dediler tüm testlerim çok sağlıklıydı ve kesenin boş olduğunu öğrendik bi ümit diyip bekledik ama kanama oldu mecburen aldırdık
Asli_0025 birmeleginannesi_ hayır asla korkmayın bende instagramda takip ettiğim biri vardı 12 haftalıkken ense kalınlığı ve kalp durması ile kürtaj olmuştu ben hep 12. Haftayı bekledim bişey olur mu diye o hafta geçince rahatladım daha sonra 15 Haftada suyu azalmaya başladı meğer böbreği ve mesanesi yokmuş aldırmazsan Rahime yapışır dediler normal doğum gibi doğurdum onu demem o ki asla kötü düşünme sağlıkla al kucağına inşallah uzun oldu kusura bakmayın🙏🏻
birmeleginannesi_ Yldzserindere anladım canım rabbim en kısa zamanda kucağını dolduracak müjdeler versin inşallah sana
YldrmNUR Yldzserindere canım başın sağolsun. Benimde rahmim ters. Biraz özel ve açık olacak ama kusura bakmayın. İlişkiye girerken diz dirsek pozisyonunu deneyin. Bu pozisyon ters rahimliler için.
akkrn MHDC6363 bebeğini kaybetmiş birinin postunun altına bunu yazmanız nasıl bir düşüncesizlik. Her seferinde şaşırıyorum bu insanoğluna.
birmeleginannesi_ Asli_0025 Allah yardımcın olsun canım cidden gebelik insanı perişan ediyor hele ki kaybetmek çok iyi anlıyorum seni rabbim tez zamanda doldursun kucağını inşallah