Ozlemdimetokali08 Merhaba, 13 haftalık gebeyim ve aşırı bel ağrısı çekiyorum düne kadar hep normal seviyedeydi ama bugün çok kötü adım bile atamıyorum sağa sola dönemiyorum sizce normal mi ?
kahvesever__ Ozlemdimetokali08 eğilip kalkıyor musunuz çok iş fallan yapıyorsanız ayakta çok duruyorsanız ondan oluyor
Zeyynnpp Ozlemdimetokali08 aynı durumdayim canım gunlerdirr doktoruma danıştım sade soda icmemi söyledi normal dedi birde agrilar
Anne_6 Ozlemdimetokali08 aynısı bende de var benimki sadece sol taraf ağrıyordu şimdi karnıma göğüs altıma kadar atmış doktor kesenin etrafı su toplamış dedi
Fatma_ecem4 Ozlemdimetokali08 bende 14 haftaligim belim ağrıyor midem ağrıyor midenin agrisi sırtıma vuruyor benim düşük riskim olduğu için fitil kullanıyorum fazla kalkmamaya çalışıyorum bu seferde yatmaktan ağrıyor belim yarında öyle olursan bı doktora git uzaksa bı sor bence korkulacak bişey yoktur 😍😊
Ozlemdimetokali08 kahvesever__ evet aslında misafirim gelicek diye bugün baya temizlik yaptım hiç oturmadım ama normal bi ağrı değil şuan yürüyemiyorum bacağım kilitlendi
Mst12 kahvesever__ hasteneye gittiniz mi ne dediler acaba bende birkaç gündür bel bacak agrısı yaşıyorum