Tubistoo 30 haftalık gebeyim, 20 lik dişim daha doğrusu galiba diş etim ağrıyor, bi kere 20 haftalıkken ağrıtmıştı bir hafta sonra kendiliğinden geçmişti, sizce yine geçer mi?
Beyzanurvia Tubistoo bende de aynı problem var diş etlerim sanki çekiliyor fırçalarken ağlıyorum doktor tavsiyesi üzerine paradontax diş macunu ve diş fırçası aldım rahatlattı bir nebze, uyku uyuyamıyordum
hayalim35 Tubistoo Bnmde diş etlerim şişmişti valla ağrı da oluyordu bazen zor yemek yiyordum signal white now gold diş macunu kullanıyorum 2 günde geçirdi valla
pembebiranneadayi Tubistoo bendede aynısı oldu 26-27 w iken. Doğumdan sonra gittim çekildi rahatladım. O donemde agrım için sadece tuzlu su gargarası yapıyordum
gizbirhil Tubistoo majezik gargarasi iyi geliyor geçiriyor . Ama gebelikte yasak olabilir . Yumuşak püre tarzı şeyler ye bir kaç gün. Dikkat et o bölgeye kaçırma . Yirmilik diş zor ben gebe kalmadan çektirdim planlayarak.
Gulten__ Ben şuan 23+5teyim ilk aylarda en arkadan dişimin yarısı kırıldı çok ağrıtıyordu hafif ağrı olduğunda süt içiyordun geçiyordu geçen hafta diş etlerim çok ağrıdı uyutmadı doktora gittim 3 ile 6 ay arası dişe müdehale yapılıyor ama 6 aya girince yapılmaz dedi antibiyotik yazdı zorda olursan kullanabilirsin dedi doktorum da kullan dedi ama yüreğim el vermedi içmedim ağrıyı çektim sumak suyu ile ağzımı çalkaladım annem söyledi ilk yaotpımda ağzında kulak çınlaması gibi bişey duydum patladı bişey sonra ağrı oldu ama hafifledi ertesi gün bir daha yaptım birdaha patlama oldu gün içinde full ağrıyan dişim arada ağrımaya başladı üçüncü gün ağrımadan yaptım patlama olmadı ama ağrında geçti iki günde bir ağrısada ağrımasada sumak suyu ile ağzımı çalkalıyorum iyi geldi bana sonuna kadar tavsiye ederim
Tubistoo Herkese çok teşekkür ederim, olmadı dişçiye gideceğim pazartesi günü , son aylarda müdahale de edilemiyor , paradontaxı deneyeceğim
Tubistoo Hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah, Allah yardımcımız olsun , hamilelik de zor annelikte
Tubistoo pembebiranneadayi oda hafifletmiyor artık, yarın dişçiye gideceğim. Bugün sabah bir akşam bir parol içtim, daha fazla içemiyoruz değil mi