aslanbaby_ inankı ilk cocugumu dogurcam inşallah ıkı ay sonra,o kadar basıt bırsey olarak görüyorumkı cocuk büyütmeyi, kımseye ihtiyac kesınlıkle yok nasıl dogurursn dogur,yenıdoğan zaten süreklı uyuyo acıkınca ya emer yada mama verırsın hemen dalar zaten ıkıde altını aldınmı salla beşikte gitsin,benım annem çalısıyo ama arka sokagımda evımde yokus cocuk bakıyo ıkı cocukla hergun gelıp gidemez,kaynanam üstümde nefret edıyorum kendısınden illa damlıcak benım bır surat ifademe lafıma bakar gidip gelmesi,eşimde zaten on gun ızın alır onunla bakarım,kuzenlerıme baktım kucukken bezleme kaç kasık mama üst degıstırme yıkama hepsını bılıyorum,eşimden yüz bulup gelir oda eşim yokken kapının esıgınden geçemez,hamıle kalmadan önce resmen kocamı kıskanıyolardı benden hala daha ögle,süreklı alttan ustten telefonlar mesajlar geldınmı gıttınmı ama sorsan hiç karısmıyoruz,benım cok ahdım var cocugumu saglıklı kucagıma alım agladıgım sınır krızlerı gecırdıgım hergunun acısını almadan ölmem,aglatıcam analı kızlı onları cocugumu göstermıcem kapıdan sesını duyarlar tıktık bıle edemezler benden çekınıyolar hayatta evıme almam ne çaya ne kahveye ıkı senedır gelınım,herkes kapısını kapar oturur bızde öyle ılıskı yok ben baştan tavrımı bellı ettm,sakın sende kımseye tavız verme iyi görünüp aklından fesatlık geçirmeyen kaynana bılmem ben,hepsı beter kızım oldu kızım oldu derler ama bi gelırsın hayatını maf ederler Allah sorcak hepsıni içim cok rahat bende artık anne olucam yiyosa bana bilensın bakalım