AsenaBusra Hanımlar 14 haftalık gebelikte kese darlığı mevcut bende. İlk gebeliğim doktor kesenin biraz bebeğe göre dar olduğunu söyledi. Sıvısı da biraz az bol su iç dedi. İçten de dışarı çıkmayan bir kanama mevcut progestan kullanıyorum. Ama en çok endişelendiğim şey kesenin dar olması. Bu durumu yaşayan varsa su içmenin kesenin büyümesine bir yardımı olur mu olmaz mı? Tecrübeli arkadaşlara sormak istedim.
fatmanurkantar AsenaBusra doktorunuz önerdi ise tabi faydası vardır suyun artması için havuç suyunu biliyorum çok bir bilgim yok maalesef inşAllah bir sıkıntı olmadan hepsi geçer sağlıkla kucağınıza alırsınız 🤲🏻
AsenaBusra fatmanurkantar Allah razı olsun inşallah. İnsan korkuyor işte kese bebeğe göre dar olunca nefes alabilir mi sıkışır mı kalbine bir şey olur mu diye. Sağolun havuç suyunu bugün sağlık ocağından da söylediler onu deneyeceğim. Çok teşekkürler :)
fatmanurkantar AsenaBusra çok haklısınız insan aklına gelmeyen şeyleri bile konu bebeği olunca düşünüyor ama korkmayın siz stresli oldukça oda hissediyor inşAllah faydasını görürsünüz 🤲🏻
AsenaBusra fatmanurkantar Çok sağolun doğru söylüyorsunuz. Biraz da olsa paylaşmak içimi rahatlattı. Sağolun 💙
AsenaBusra Miniklerimmm Çok teşekkürler şimdi hemen sıkacağım inşallah. Ah bir de kese genişlese de rahat etsem :) Sağolun :)
Miniklerimmm AsenaBusra hergün sıkıp iç cnm suyunuda bol bol iç şifa olsun herşey Allahtan inşallah iyi gelir 🙏