Twochildren Sulemrullah sağlık durumunda bir sıkıntı yoksa 41e kadar bekletiyorlar evet. Bende 39+5 ufak sancılarım dışında hiç bişey yok Allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın vallahi ne diyim ki
Maveraa Sulemrullah hala sancılarım sıklaşıp düzene girmedi bekliyorum. Kahverengi akıntım oluyor ama aşırı az üç defa fln geldi o da iki gündür toplam. Her ne kadar annemgil arabayı hazırlayın sabaha olur deseler de inanamıyorum doğuracağıma🤣🤣
Sulemrullah Maveraa ben 36. Haftadan beri ha doğurdum ha doğurucam dediğim için artık bana kimse inanmıyor 😂😂
Sulemrullah mrsmom_ benimde su geliyor akıntı diyip geçiyorum önceden de çok akıntım olurdu ama. Suyu binırmal bebeğin diye çok takmıyorum :)
Sulemrullah Merve1414 inşallah. Doktor müdehale etmezse ne olur acaba ve müdahele ettiğinde ne kadar zamanda doğurdunuz?
Hilalaktscbk Sulemrullah Geçen yıl arkadaşım 42.haftasinda doğurdu ama o yurt dışında yaşıyor yasal olarak bekletiyorlarmış.
Sulemrullah Hilalaktscbk demekki sağlıksız bir şey değil. Hani bebeğin üzerindeki verniks eriyomuş ya. Ben acaba sıkıntı olur mu diye korktum
Rabia__q Maveraa bende 39+1 deyim aynı şekilde düzensiz sancım ve sırt ağrım var doktorum bu hafta çatı muayenesi istedi kilolu bebek 3550 gr çatın darsa normal olmaz pazartesi sabah 8 de gel dedi
Sulemrullah Rabia__q çatı genişletmek için iğne varmış galiba. Benim anneme vurmuşlar öyle doğurmuş beni sanırım.
Rabia__q mrsmom_ beni de pazartesi çağırdı herkesin aynı derdi var ya iri dedi bana da çatın darsa ameliyata alırsın sabah gel dedi
Hilalaktscbk Sulemrullah Hamilelik bu her an sürpriz olabilir gibi geliyor bana. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. 🩷
Hilalaktscbk Sulemrullah Benim kardeşim de geç doğmuş teyzem anneme bu bebek karışmış olabilir mi diyormuş artık verniks falan kalmadı demek ki rengi koyulaşmış ödemlenmiş iyice ama bebekliği çok güzel oldu sonradan şimdi de 30 yaşında yakışıklı bir adam yani 🤭
Sulemrullah Aysegltrna bana da öyle dedi 39+5 im. Aslına bakarsanız 41 haftalık 9 ayı doldurmuş oluyoruz. Belkide en normali ama bizim dayanacak gücümüz kalmamış :)