gizem-cbn Kızlar yapıştırma yerim sanki açılıyor gibi geriliyor ve ara ara sızlıyor sizlerde de böyle oldu mu? Karnımda halâ his kaybı var ama orançyı tuhaf hissediyorum😞😞😞
YldrmNUR gizem-cbn yapıştırmanın alt katmanlarında normal dikiş var merak etmeyin. Sadece en üst kısmı yapıştırıyorlar. Yine de kanama,açılma olursa bi görünün. Uzanıp kalkarken dikkat edin. His kaybı zamanla geçecek
Yaprakdokumuseverr gizem-cbn Bana su geçirmez bant yapıştırmışlardı pansuman falan yapmadım hiç. Yaralar iyileşirken acı sızı kaşıntı olması normal. 3 sene geçti his kaybı hala var eskisi gibi olmuyor
U-M_mom gizem-cbn O his kaybı bir senede zor gidiyo canım korkma dikişlerin açılsa dayanamazsın zaten
Bircanm gizem-cbn ağustos 2021de sezeryan oldum yapıştırma dikişti iyilesene kadar öyle şeyler hissedersiniz mutlaka kuru tutun ben penye atleti katlayıp o bölgeye koyar üzerimi giyinirdim öyle yapınca çok rahatsız etmedi beni açılma olmaz ama yinede doktorunuza gösterin
gizem-cbn YldrmNUR yapıştırmanın zamanla açılması normal yani öyle mi? Pansuman falan yapmadılar o bölgeyi kuru tutun dediler kuru tutuyorum oturup kalkarken destek alıyorum ama illa ki zorlanıyorum 😭
gizem-cbn Yaprakdokumuseverr banada açık dursun kuru tut dediler sadece elimle arada bakıyorum nemlenme var mı diye ama kuru soldan sağdan dik işlere dokunabiliyorum uçlarda var inşallah açılmaz pazartesi günü bi gösteririm olmazsa diyorum gitmişken 🥺
Yaprakdokumuseverr gizem-cbn zaten haftasında kontrolde dikişlere bakıyolar hem içten hem dıştan. Kuruysa canınızı sıkmayın başlarda çok zor alışmak. Ben de acaba organlarım yerine gelebilicek mi diye çok düşünüyodum 10 gün sağa sola yatamadım sanki düşüyorlardı 😅
YldrmNUR gizem-cbn gerilebilir kuru olduğu için. İyileşirken de kaşınabilir ama kaşımayın. Açılma farkederseniz kontrole gidersiniz
gizem-cbn Yaprakdokumuseverr bende aynıyım şu an😞😞 yara yeri geriliyor sanki açılıyor gibi hissediyorum psikolojim bozuldu resmen 😭 anneme soruyorum sürekli bi fark var mı diye yok diyor ama ben farklı hissediyorum
gizem-cbn U-M_mom dikiş açılması hissi yok canım dikişin üstüne attıkları yapıştırma yer böyle açılıyor gibi geriliyor
Damlaalyz gizem-cbn 1.5 sene oldu üzerine 2. Yi dogurmama 1 ay kaldı açılma falan olmadı ama kabarıklık var kaldı öyle et parçası gibi önceki postumda da paylaşmıştım hatta resmini 2. Ye düzeltirler umarim
gizem-cbn Damlaalyz benimki daha çok yeni bilmiyorum sanırım benim kuruntum çünkü dikkat de ediyoruz ama 😞
U-M_mom gizem-cbn İşte yok canım öyle bişey olmaz olsa zaten dayanamazsın dediğim gibi o psikolojik Allah yardımcımız olsun çok zor bi ameliyat