Tugcetek7 biranne__ olsun olsun bende Burçin hanıma gittim hiç memnun kalmadım önce kimyasal gebelik dedi bir hafta sonra çağırdı değilmiş dedi beni çok panikletti kaçıncı haftadasınız
biranne__ Tugcetek7 Allah Allah o da değişikmiş ya ona uyup alıma gitseydiniz ne saçma ya ben 15+2 siz kaçıncı haftadasınız
Pamuk Tugcetek7 Ben Perinatoloji gökçe naz hanimin takipli hastasıydim.Dogru yapmışsınız ikili tarama ve detaylı ultrasonu sadece ilker bey ve gökçe naz hanım yapıyor.
biranne__ Pamuk ben gökçe hanımda sıra bulamamıştım beni İlker beye yollamıştı asistanı Detaylıdada sıra yoktu çok yoğun bir doktor ya galiba
Pamuk biranne__ Evet aşığım ben ona onun sayesinde bebeğimi sağlıkla kucagima aldim.Hafta da 2 kez kontrole gidiyordum 1 ay oldu doğum yapalı çok özlüyorum ilk kez bir doktoru🥹🥹Ara sıra yanına ugruyorum😊 Siz yine de detaylı için gökçe naz hanıma ulasabilirseniz rica edin.
biranne__ Pamuk ben ayda bir gidiyorum neden haftada iki almışlardıki sizi sorması ayıp bir sorun yoktu inşallah Ben detaylı için gün aldım bile degişemem şimdi ya onu kaçırdık artık
Pamuk Kızlar hastane de yatarken ki tecrübelerime dayanarak en iyi doktorlar Ömer Doğukan saraç,Mustafa Göktan,Sümeyye kanbay,arzu yavuz,emre Sertel.
biranne__ Pamuk aaa Sümeyye hanıma randevum var salı günü birinin iyi demesine sevindim şuan bulduğuma almıştım bakalım hep aynı doktor denk gelmiyor ya
Pamuk biranne__ Ben serviste yatarken Sümeyye hanım gelmişti biraz sohbet etmiştik çok tatlı ve iyi biri.
biranne__ Tugcetek7 hm sağlıcakla gelsinler diyelim 😊 görüşürz belki oralarda Burçin benim adım denk gelirsek aklınızda bulunsun 😅
Tugcetek7 biranne__ bana folik asit harici vitamin vermediler daha size kaçıncı haftada verdiler acaba ve neler verdiler
biranne__ Tugcetek7 aynı güne değil ama bi hafta sonrasına başka doktora randevu almanıza gerek var ilker bey kana ve grafiğe bakmıyor o yüzden alın bir randevu daha bana 12. Haftamda İmom D vitamini omega 3 yazdılar ilk başta bende folik asit kullandım sadece şimdi magnezyum yazcak ağrılar dolayısıyla