Havva2626 yeschef-13 87 🦋 hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah, hazırlıklar bitti mi benim daha bitmedi. 😌
yeschef-13 Havva2626 bizim alınacaklar bitti oda bitti tek yapılacaklar kaldı çamaşır yıkanması hastane çantası o kadar
Keliff yeschef-13 uygulama çok geride günde almadım normal doğum yapacam doktorum son 7 günün kaldi daha da erken olabilir dedi
Keliff yeschef-13 benim uygulama geriden geliyo doktor bir haftaya kadar gelir dedi artık bugün yarın bekliyoruz🤗
yeschef-13 XBirmelekannesiii cok az kalmış gerçekten bizimde 99 ama erken mi olur geç mi olur onu bilmiyorum tabi
yeschef-13 betulrahimi normal doğum ilerliyoruz öyle istiyorum tahmini doğum tarihi 9 haziran dedi doktorumuz işte ona göre son 99
Feyzabgg Son 83 artık.Hem geçiyor hemde hiç geçmiyor gibi 🧐 Kızıma kavuşmayı bekliyorum dört gözle.İnsallah sağ selim hepimiz kucağımıza alırız 🧚🏻♀️
yeschef-13 Feyzabgg benimde tahmini doğum tarihine göre 99 belki daha erken olur belki daha geç heycanla bekliyorum ama benimde öyle tabikide bazen şaşırıyorum hıza bazen ay hala mı oluyorum 😂