Esmam_ela25 Kızlar ne zaman çok yorulsam gün içinde ayakta fazla dursam çok hafif kahve rengi leke geliyor doktora sordum hersey yolunda sizede oluyor mu hiç .
siyaahiini Esmam_ela25 25+5 gün oldu Hayla öyle progestan kulanıyorum ama hep geliyor aynı şekil doktorlarda hiçbi sıkıntı yok diyorlar doğurana kadar böyle olcak galiba
AjdaDiri Esmam_ela25 12 haftalıpım aynı sorun bende de var kendimi fazla yorduğumda temizlik yaptığımda oluyor hep doktora sorduğumda kan grubun ne diyor ARH+ diyorum herşey yolunda diyor bilmiyorum daha leke gelince gitmiyorum artık
Damlademir Esmam_ela25 merhaba bende de var aynı sorun korkuyorum bende bir kontrole gidicem doktorum bi sorun olmaz dedi ama içim rahat etsin cinsiyetiniz ne
S12e28h46 @Esmam_ela25 hayır bende hiç birşey olmuyor yorulunca ağrım oluyor uzanıyorum oda geçiyor ama lekelenme tarzında herhangi birşey yaşamadım daha belki Rahime yakın olduğu içindir oyuzden biraz dikkat et normal birşey olmayabilir
MadameNoire Esmam_ela25 eğer rahim olcumun normal ise kanama alanın falan yoksa korkma elinden geldiğince fazla ayakta kalmamaya çalış yükseğe uzanma yavaş hareketler et dikkat et bakalım zaten çok ciddi bisey olsa doktor derdi.. geçmiş olsun kardeşim
siyaahiini Esmam_ela25 inanın 20 haftaya kadar Her an düştü düşecek 20 haftadan sonrada erken doğacak bişe oldu hareket etmiyor kesin bişe oldu diye geçiyor çok zor bi durum
Esmam_ela25 AjdaDiri bende her gittiğim zaman testleri yapıyor altan dahi bakıyor bişey çıkmıyor sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🙏
Damlademir Damlademir düşük yaptın bugün çok kötüyüm psikolojim alt üst sancım geldi arkasına suyum bebeği kaybettik