minikprensesimm 3babynur amin kuzum öyleymiş ama işte birde onları layıkıyla büyütebilmek var ne bilim şu zamanda çok zor ya korkuyorum açıkçası şimdiki çağa özenmelwrindwn felan çünkü hiç iyi değil gidişat.kücücük çocuklar 30-40 yaşında kadınalr gibi giyinip geziyorlar takılıyorlar.rabbim bizlere hayırlı aklı başında kendini bile kendine güvenen kendine ve insanlara yardımı olan faydası dokunan evlatlar olarak büyümeyi nasip etsin inşallah 🙏🌸
Cnnyldz Benim ilki vefat etti. 3 çocuğum 4 sezeryanım var. Ve tekrar hamileyim fakat bu sefer spiral ile kaldım. beklenmedik anda aldım haberi. 5.dogumum olacak , kesinlikle doğumda bağlayacağım bir daha o riski alamam
Mommmmy ebru1221_ bu benimde 3.sezeryanım olacak. Doktorum 5 tane bile yapabilirsin rahmin iyi durumda yapışıklıkk vs yok demişti doğumda . Sanırım risk durumu rahmin yapısıyla alakalı
ebru1221_ Mommmmy ben 1 sene içinde 2 doğum yaptım bana için birbirine yapışmış 5 sene içinde doğum yaparsan masada kalırsın dedi son doğumumdaki doktor üzerinden 1 sene geçti daha tekrar hamile olduğumu öğrendim aldırmayı düşündük önce ama kalp atımı oluştuğu için içim el vermedi rahim duvarım inceldiği için kürtajda riskli dedi doktor bende riskli doğum uzmanına gidiyorum şuan ki doktoruma bunları söyleyince gülüyo önceki 3 gebeliğime göre şuan çok iyi geçiyo bi sorun yaşamıyorum doğumdan korkuyorum ama risk her ameliyatta var zaten diye kendim teselli etmeye çalışıyorum 🥲
Oyku-72 ebru1221_ bnmde 2 nci gebeliğimde özel doktordu hatta ameliyat edemem seni masada kalırsın dedi beni devlete sevk etti kansızlığımdan dolayı orda kan alınca devletteki doktor bn kan verıyorsam sana ameliyatını bn yapacagım senı gönderemem dedi ve ameliyat oldm ikinci sezeryanımdı ozmn ozmnda risk vardı yanı her ameliyat risk tasır tabıkıde allah yardımcımız olsun inşllh
Oyku-72 Reina zorlanmak dglde ameliyat süreci zorlu geçiyor sadece iyileştiğiniz zmn herşey çok güzel bnce çocuk. Bakmakta okdr zor dgl olmamalı bnce hiç bir anne için bnm düşüncem yani tabikide ☺️
rumeysabet ebru1221_ inşallah dua ediyorum inşallah sağlıkla gelsinler bizde sorun çıkmadan atlatalim 🤲