Hamisbayan Esraagunes ekim ayından beri tek hayalim erik yemek🥴 tek aşerdiğim şeyde can eriği trendyoldan beş tame almıştım nefsimi köreltsin diye ama nerdeee
Esraagunes Hamisbayan ama varya pazarda satılmaya başlasın bir elimde poşet diğer elimde tuzla dolaşıp yicwm 😂
Sadeceanne2 Esraagunes 😄😄😄😄bende annemlerin bahçedeki çiçek açıp saha düşmeden çiçekler çatur çutur yicem tüm ağacı
Halimeo Esraagunes benim arakadasim muayene olacaktı baktım elinde erik öyle oturup yiyordu o kadar güldüm ki ona dedi doktor cagirna kadar yiyecem eskiler aklıma geldi ya 😂😂 şimdi de valla geçen gün internete yazıyorum erik ne zaman pazara manava gelir diye goglede yaziyordum 😂😂😂
Esraagunes Halimeo geçen gün bir manav 4 tanesini 300 tl satıyormuş bende dedim dişimin kabuğuna yetmez 4 taneden nefsimde doymaz 😂
Sadeceanne2 Halimeo ne kadar kötü imiş arkadaşınız hamilelerin olduğu bir ortamda nefis çeker ya. Can istemese de
Halimeo Esraagunes onlarda çok abartiyorlar ya varya sırf fırsattır diyip o kadar pahalıya satıyorlar
Firstpreg Benim de canım ne kadar yaz meyvesi varsa istiyor. Ekim sonunda öğrendim hamile olduğumu, şu an 24 haftalığım ve sanki kıtlık döneminde gibi hissediyorum. Evet ne zaman gelirmiş pazara?