Emyly Hamisbayan 10. Haftaya gelene kadar bu bebek ölü dediler mi size çünkü 9. Haftadayım hala duyamadık, alalım kalp atışı yok ölmüş diyorlar
Hamisbayan Emyly vajinal muayene yapıldı mı size benim 9. Haftada ekrandan kalp atışı görünüyordu ama cihaza gelmiyordu ölü denmedi 10. Haftada cihaza ses geldi
AysunRuzgar22- Gulseren-85 5 haftalık erken degılmı kalp atısı duymak ıcın ben 5 hafta 4 gunde gıttım bana 10 gun sonra kalp atısı ıcın gelın dedıler sıze alttan mı bakıp dınlettı
Merve022019taha Ben de 5 ayligim.kalp atışını önermiyoruz deyip hiç dinlettirmedi bana dr.daha hiç dinlemedim.sadece görüntüyü gosteriyo bu kalp atışı diye.side de dr.boyle dedi mi 3dr.da bana aynısını söyledi bebeye zararli dinlettirmiyoruz gebelerimize diye.
Edsn Merve022019taha pislik ya uğraşmamak için saçma sapan bahaneler buluyorlar tabii o esnada anneyi de korkutmalı ki anne ısrarcı olmasın kalp atışı dinlemenin neyi zararlı olacakmış milyonlarca insan dinlerken bir onlar mı iyi biliyorlarmış insanları ufacık mutluluktan bile alıkoyuyorlar
Niloyaaaaa Merve022019taha bizim burda devlette dinletmiyorlar 2 kere gittim ikisinde de dinletmediler.
minikfasulyeannesii AysunRuzgar22- Şuan ben 6+3 hamileyim ayın 18′e randevu aldım o zaman duyulur inşaAllah hayırlısıyla sağlıklı gebeliktir🤲🌸
Alan_Yeliz Esrashshshssh bazı doktorlar onermiyo erken dinlemek çok ta iyi değil tabi bı sorun söz konusu değilse zaten sorun olsa o uyariyo sizi erken dinlemeye hiç gerek yok bence sağlıksız bişey bazıları bunu savunuyo
Done33 Synftm ben de gittiğimde 5 haftalıktı fakat kalp atışını duyamamıştık Dr normal daha çok yeni çünkü bu zamanda keseyim görebilmemiz bile güzel dedi ve 8ine randevu verdi inşallah duyabilirim bende 🤲