Oyku-72 5 nci sezeryanım olacak riskli ameliyat dedi doktorum ama yinede 5 nci ameliyatı yapıyorum dedi ve kansızlığım çok geçen haftalarda da iki ünite kan takvıyesi yapıldı bana ama yine kansızlığım çıkarsa ve riskli bir ameliyat hiç düşünemiyorum 🥺
snowglobe Oyku-72 maşallah. Yanlış anlamayın ama bilerek mi kaza ile mi hamile kaldınız . büyük konusmak istemem ama 2. Sezeryan olcam ödüm kopuyo. En fazla 3. De olur sonra yapamam herlade ben
Nes7616 Oyku-72 niye riskli olsun ki sonuçta 2 yıl geçtiyse aralarından tamamen iyileşiyor rahim bişey olmaz allahın izniyle
rumeysabet Oyku-72 3. Sezeryan 5. Ameliyatım olacak bir yaşayan çocuğum var bende endişeleniyorum açıkçası ama inşallah sıkıntı olmaz
ebru1221_ Minigiim-vebenn52 doktorlar tekrarlayan sezaryenlerde rahimde ve yakınındaki diğer organlarda hasar oluşturma riski arttığı ve kan kaybetme riski olduğu için tehlikeli olabileceğini söylüyo. Benim de 4. olcak Allah nasip ederse bende çok korkuyorum.
Oyku-72 Nes7616 diğer gebeliklermde 4 yıl ara var ama bu 4 duncu gebeliğimde doğum kontrol hapı almak için eczaneye gittim adetimin üstünden bırgun geçmişti test ettiktn snra kullanayım dedim. Ama birde ne göreyim testim çift çizgi çıktıgını gördüm dağıldım resmen 😣