Gulluuuuu Şuan 26 haftalık hamileyim genital bölgem ve koltuk altım aşırı kararıyor doğurunca geçecek mi yada ne zaman geçecek çok kötü duruyor ve utanıyorum cidden 😟
Cilginanne2bebeli68 Gulluuuuu geçiyor doğum yapınca ama tümden bitmiyor kalıyor benim koltuk altı genital bölgede kaldi sizde kalır kalmaz bilmiyorum
biryildiz42 Gulluuuuu geçiyor korkma benim tenim beyaz göbeğim bile kararmıştı ama şimdi ilk haline döndü kararma gitti
Fatma44 Gulluuuuu hiç korkma içini rahat tut benim ilk gebelikte aşırı kararma oldu sonra düzeliyor bu gebeliktede oldu ama aşırı degil
Busramom07 Gulluuuuu benmde 35 hafta biticek ilişki sırasında ışıkları hep kapatıyorum utanıyorum resmen yanınfa soyunamıyorum kollarım gögüs bölgem koltuk altım hep kararmış diğer çocugumu hatırlamıyorum ama ondada öyleydi diyorlar inşllah geçer
NGold Hamileyken yaşamadığımız rezillik kalmıyor hiç takmayın bence daha sonra beyazlatıcı ürünler kullanırsınız 🥰
Gulluuuuu Cilginanne2bebeli68 normalde de esmerim zaten ama aşırı tuhaf duruyor göğsüm zaten resmen komple siyah oldu çok çirkin duruyor doğunca ne zaman sonra geçiyor ki
Gulluuuuu Busramom07 bende hep yatak altında duruyorum veya ışığı kapatıyorum hamilelikte başımıza neler gelecek acaba daha