Mom89_ hiç korkma Gebze’de özel hastane takibindeydim , amcam doktor genel cerrah samsunluyuz Samsun Bafra devlet hastanesinde yaptım dogumumu doktorumu amcam ayarladı dogumumu ebeler gerçekleştirdi ve gerçekten korkacak hiçbir şey yokmuş bende sezeryan istiyordum hatta samsuna sezeryan nedeniyle geldim fakat doktor hiçbir problem yok normal şekilde olacak doğumun dedi ne desem de ikna edemedim sezeryana iyiki de normal olmuş , kendi sancılarım doğumdan 4 gün önce başladı nişanım geldi ilk başta o gece sancılarım oldu sabah hastaneye gittim 1 cm açıklığım varmış doktor istersen yatırayım hastane takibinde ol dedi istemedim evde çekmek istiyorum dedim sancımı o akşamı sancılarım5 dakkada bire düştü hastaneye gittim yatışım yapıldı tekrar 1 cm idi açıklığım o gece cok sancım oldu nstye bağlandım sancıların karmakarışık dendi neyse ertesi gün 3 e kadar kimse alttan açıklığıma bakmadı sancım geldikçe ıkındım 😀 ertesi gün doktorum 3 de açıklığıma baktı 6 cm’ye ulaşmış doğum haneye yatışım yapıldı 18:25 de doğumum gerçekleşti suyumu doğum esnasında ebe patlattı ıkın demesiyle olumlu bir düşüncelere kapıldım. Ikın Merve dedim bebeğine kavuşacaksın birazdan ve cok güzel günleriniz olacak dedim dedikçe ıkındım ve ¾ ıkınmaya kuzum geldi , o an onu koynuma verdikleri an sanki hiç acı çekmemiş gibiydim Okadar güzel bir duygu ki anlatamam , ben ki normal doğum yaptım herkes yapar , doğumdan çıktım herkes cesaretimi tebrik etti 😂 ebe bile çiçek gibi doğum yaptın dedi dikişim oldu biraz onu hissettim ama hiç yatmadım direkt ayaklandım normal doğumun en güzel yanı da bu sanırım 🌸🌸 rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun korkulacak hiçbir şey yokmuş bunu anladım ❤️