Selinmoon Bugün detaylı ultrasonda öğrendim , genetik olabilir dedi orada ki radyoloji uzmanı . doktorum da başka bir ilde ki doktora yönlendirdi yarın gideceğiz özel bir kliniği var . Başına gelen var mı ? Çok tedirginim 🥺🥺
AAselinannesi06 Selinmoon bir bilgim yok ama genetik rahatsızlık olabilir inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınız rabbim evlatlarımıza sağ sağlim kavuşturmayı nasip etsin 🤍🤲🏻
Sermec27 Selinmoon canım haftamız aynı bende detaylıya girdim dün 22+5 im şu an boyu kilosu haftasıyla uyumlu hatta kilosu biraz önde sadece kafası biraz küçük 10 gün kadar diğer bütün organları normal sağlıklı doktorum çok normal her bebeğin kafası büyük olmak zorunda değil dedi ilk iki oğlumun kafası genelde 2 hafta önden gidiyordu bu küçükmüş ama benim kafam küçük eşimin kafası büyük muhtemelen kafası bana çekti bizde olumsuz bir durum görmedi doktor sana niye öyle dedi ki kaç hafta küçük ki kafası
Melsaboz Selinmoon benimde detaylida 1hafta geriydi sonraki haftalar haftasiyla uyumlu cikti ,her gttigimde soruyorm doktorum uyumlu haftasiyla birebir diyor ayrica 1 hafta gerilik cok onemli degil dedi doktorum 3 haftadan sonra gerilik kabul ediyoruz dedi
esss_92 Selinmoon ah canım ya bu aralar kimi duysam detaylı ultrasonda kendim de dahil muhakkak bir şey çıkıyor insanın psikolojisi bozuluyor artık.. Bence bize düşen bol bol dua Edip Rabbime bırakmak çoğunda da bir şey çıkmıyor beni de detaylı ultrasonda Çok üzüldüm ama şimdi daha iyiyim sürekli dua ediyorum ve bebegimi Allah’a emanet ettim inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz üzülme sen de stres olma raporuna da baktım bence bir şey yok🌸
_almirasmom Selinmoon benım kızımın kafası 6 hafta gerıdeydı 38 haftalıkken kafası 32 haftayla uyumluydu detaylıda bısı cıkmamıstı ozaman herseı ıle uyumluydu ama kızım down sendromlu dogdu bız bıle cok sasırdık
Selinmoon Sermec27 evet canım benim de 22+5 . Radyoloji uzmanı genetik olabilir dedi ama kendi doktorum içimiz rahat etsin gene de başka doktora gönderdi o daha detaylı bakıyormuş yoksa fetal dna testi yaparsak 9 bin dedi, kafa ölçümü 21 hafta ile uyumlu yazıyor bilmiyorum bir çok terim var . 🥺
Selinmoon _almirasmom ikili tarama falan yapıldı mı ? Ya da diğer testler ense kalınlığı vs. Bizim ense kalınlığı normal her şey iyiydi bugün detaylıda öğrendim yarın başka doktora gideceğim 🥺
Sermec27 Selinmoon ee çok normal bu canım bizimde öyle 21 21+2 gibi uyumlu doktorum gayet normal herhangi bir sorun yok çok sağlıklı bir bebek dedi zaten başka sorunlarda gözükseydi evet belki bir sorun olurdu ama tek başına 10 günlük kafa geriliği bir sorun teşkil etmiyor ki hem radyolog hem kendi doktorum aynen böyle söyledi ben hiç bir sorun olduğunu düşünüyorum genelde 2 haftadan fazla küçüklük olursa belki bu bir sorun olur ama onun dışında bir sorun olacağını sanmam doktorlar neden böyle korkutmuş ki seni anlamadım
Selinmoon Sermec27 birde bağırsakta parlama varmış 🥺 ama o geçici dedi , kanamam olduğu zamanlar bebeğin sıvısına karışıp bebek onu yutuyormuş . Zamanla kaybolan bir durum olduğunu söyledi . Acaba ikisi bir arada olduğu için mi tedirgin oldu .
Sermec27 Selinmoon bilmiyorum canım ekstra belki parlaklık var diye tedirginlik olmuştur ama geçici o parlaklık inşallah sen yine de baktır için rahat etsin bizim sadece kafada 10 gün gerilik var diğer herşey normal sadece benim plesentam Sezaryen dikisine yakınmış o da bazı riskler oluşturuyorms bebek plesentadan erken ayrılabilirmis ya da fazla kan kaybından dolayı rahmim alınabilirms inşallah benimde plesentam yukarı çıkar İnşallah sende güzel haberler alırsın 🤲
Sermec27 Selinmoon anladım canım inşallah hayırlı haberler alırsın bir sorun yoktur inşallah benim bu arada kafası 5 gün gerideyms şimdi baktım kağıda fl ve ac mız de aynı nerdeyse ne bileyim inşallah ikimizde hayırlı haberler alırız inşallah 🤲
Selinmoon Sermec27 anladım canım teşekkür ederim yorumun için. Amin inşallah Allah senin de sesini duysun 🙏 güzel haberler alalım , sağlıkla kucağımıza alalım 🙏