Kızlar hamilelikte ıhlamur içilmez mi bazı yerlerde içilmediği bazı yerlerde içildiği yazıyor ben Bi zararı olabileceğini düşünmeden içiyordum 2 gündür Bi zararı olur mu biliyo musunuz doktoruna soran fln var mı?

Maviii_98 ıhlamur bir bardağı geçmemek kaydı ile içebilirsin demişti benim doktorum içerim sabahları çay yerine bi sorun olmadı şükür

Aysusenn artık içmem ne bileyim hastayken yapıcak hiç bişeyde yok bende onu içiyordum

Maviii_98 en fazla bir kupa için çok büyük olmamak kaydı ile, korkmayın bişey olmaz Allah’ın izni ile

Ecmsrn merhaba benim doktorum içebileceğimi söylemişti.

Tuba-M55 inşallah tedirgin oldum ister istemez çok içtim çünkü 2 gündür çok saolun

Maviii_98 benim ebelerden aldığım tavsiye doğum yaklaşınca günde 3 bardak kadar içilmesi ki doğuma yardımcı olsun diye bence 1 bardağı geçmesin

Maviii_98 aynı şey gibi bence maydanoz yenmez denir ya doktorlar da diyor ki deste deste yemiyorsanız sorun yok bu da öyle bişe heralde çok içmezsen bişe olmaz

Maviii_98 benim doktorum izin verdi günde 1 bardak ıhlamur içebiliyorum onun dışında papatya yada kuşburnu içmeme izin verdi

Maviii_98 ballı ıhlamur yapıp içiyorum ben hasta olduğum zaman karışık kış çayı değil sonuçta tamda demlenmesini beklemiyorum genede 10-15 dk sonra bardağa koyup içiyorum

Bume anladım demek ki fazla içilmemeli bende bilmeden içtim içmem öyleyse

Rabiul bende normalde kuşburnu içiyorum ıhlamur da aldım ballı limonlu yapıyodum bugün aklıma geldi Bi araştırayım dedim çok içiyomuşum bilmeden

Maviii_98 internete bakarsan zaten ya kanser olursun ya düşük ya boş gebelik ben forumda nar yemek rahim kasılması yapıyor yazmış biri ogünde nar yemiştim korktum ertesi gün doktoruma sordum çok kızdı böyle kulaktan dolma şeylere inanma diye yani her şeye inanmamak lazım maydonoz da aynı şekilde bir tır dolusu yersen düşüğe sebep oluyormuş bir tır dolusu yiyemeyeceğin içinde sorun yok canım

Rabiul evet haklısınız gerçekten hani en yakın İnternete soruluyor o da çok yanıltıcı oluyor bazen en doğrusu yediysekte ayarında