Merviiss Önceki hamileligimde de aynıydı çok zor bi durum ne yesem ağzım berbat bi hal alıyor ve asla düzelmiyor ilk hamileligimde doğuma kadar sürdü neredeyse sizler çözüm buldunuz mu ben bulamamıştım şuan aşırı zorlanıyorum sizlerde de böyle olan var mi
Vandb Merviiss mavili olan karbonatlı sanırım hep onu çiğniyorum sabah kalkınca başlıyorum yatana kadar o yoksa yeşil olanı. İlk hamileliğim dede geçmemişti bundada artık gelmeyeceğine inandım
metemom_ Merviiss 12 . Hafta sonrası azalıyor limon yiyordum ben öyle olunca şimdi geçti çok şükür 15. Haftadayım canım
Merviiss Vandb ya varya hamileligi zehir ediyor bu durum cidden mahvoluyorum doktorlarda bisey demiyor bu duruma
Vandb Merviiss aynen öyle şuan herşeyi tadı alarak yemeyi özledim tatlı yiyince özellikle mahfoluyorum sona yaklaştım ben umarım senin bu sefer erkenden biter.
Halilesma Merviiss ay asla çaresi yok anca son ay geçti diyebilirim şimdiye kadar hep vardı maalesef hiçbir şey geçirmiyor keşke olumlu şeyler yazabilseydm bende çok cektm yeni geçti
Merviiss Halilesma nasıl idare ettiniz ben önceki hamileligimde yatıyordum vs de şimdi çocuğum var uyku da yapamıyorum zaman geçmiyor
Halilesma Merviiss benim de çocuğum var 4 yaşında okula vs de gidiyor okadar zorlandım ki yinede bebek için sağlıklı olan şeyleri tüketmeye calistm bı şekilde düşünmemeye çalışıyordum ha birde karbonatlı sakız bir tık iyi gelir gibi oluyordu
Merve1414 Merviiss kaç haftaliksin 18 haftalık oalsiya kadar o korur acı tat hep vardı şükür geçti şimdi 26 haftaligim
MadameNoire Merviiss ne tatlıdan adam akilli anlıyorum ne tuzludan .. 30 haftaya girdim herhalde doğurana kadar olacak