umrumdadegil Yagmurakyurek hii boy uzun olunca biraz daha kurtarıyor ama emziriyorsan daha çabuk veriliyormuş zaten baya da vermişsin bence baksana benden hiç gitmedi🥲 benim eşimde cırt cırtlı almış ya bende zor takıyorum külot gibi giyilen varmış aslında ondan istemiştim ama bidaha yeni alamayacağım
Yagmurakyurek umrumdadegil benimde eşim cirtcirtli almış belden sarmalı olsun idare edelim bunla emzirdikce veririz bende emziriorum bizim yiğit Alp çok emior nazar değmesin inslh
minikmucizeemaak umrumdadegil Benimde 70 75 güne yakın sürdü hatta doktora gittim 20 gün falan boş kaldı bidaha regl oldum
Simge16 Oğlumda 15 kg aldım ilk 40 gün içinde 9 kg gitti 6 kg kaldı ve asla gitmedi onun üstüne aldım verdim derken o 6 kg ile tekrar hamile kaldım. Şimdi kızımda 28. Haftamdayım 5 kg aldım bakalım
minikmucizeemaak umrumdadegil Bence değildi 😂 Ama kontrole gittiğimde doktor rahim toparlanmış, bir sıkıntı yok dedi. 59 ile hamile kaldım, 84 küsürü görmüştüm ama sanırım doğuma beş 86 87 ile gittim. Şuan 68 kiloyum bebeğim 3 ay 9 günlük