2512tugbaclk Pendik medipolde takipliyim doktorum haftaya yani 40. Hafta alttan bakıp rahim ağzın yumuşamışsa suni sancı vericem dedi odada mı sancı çekiliyor yoksa sancı odasına mı atıyorlar bilgisi olan varmı ?
Kelebek1_ 2512tugbaclk sancı odası yok galiba yatışım yapılan odada veriliyor sandı 9 cm e kadar odadasın rahatsın yani son dk doğumhaneye gidiyorsun yani ben 3.5 sene önce o şekilde doğum yaptım
Yaprakdokumuseverr 2512tugbaclk Sancı odası var. Beni ilk oraya aldılar yerleşmeyin dediler. Doğumdan sonra farklı odaya yerleştik
hyena 2512tugbaclk doğuöhane katına alıyorlar odaya orda sancınızı orda çekiyorsunuz takip ediyorlar duş vs oluyor odada bende pilates topu filanda vardı açılmam tam olunca ordan direk doğuöhaneye alıyorlar doğumdan bi iki saat sonra normal odaya alıyorlar
Kelebek1_ 2512tugbaclk evet şuan da hamileyim oraya takipliyim emine hocaya ama öyle bir oda duymadım bile yatış yaptığın odaya alıyorlar direk son dk ya kadar oradasın doktor ebeler gelip gidiyor kontrol için
Yaprakdokumuseverr 2512tugbaclk evet pendik medipolde ama öyle düşündüğünüz gibi bi oda değil tabiki. Sadece size özel yanınızda eşiniz ya da anneniz artık kimleri istiyosanız onlar oluyo. Benim yanımda eşim vardı sancımı çekerken doğum sonrası refakatçi annem kaldı.
Kelebek1_ 2512tugbaclk bilmiyorum ama sancı odası dedikleri yerde normal oda gibidir herhalde üç beş kişi toplanıp sancı çekmek çok saçma olur gibi geldi
Sevvalll42 Kelebek1_ valla ben ölü doğum yaptım odada yaptım yaşasada yine aynı şekilde artık odada oluyo ankarada öyleydi yani hatta doğurana kadar yanında istediğin kişi kalıyo sancıyı çekerken artık öyle
hyena 2512tugbaclk özellerde genellikle öyle diye biliyorum devlet tercih etmeyi hiç istemiyorum tekrar doğum yaparsam yine orda yapmayı düşünüyorum