HavvaKosar 5+2 günlük olduk bugün geçen hafta doktora gittiğimde kese vardı ama bebek göremedi salı günü tekrar gidicem kese varsa korkma diyolar ama içimde hep bi korku var ve bu korkuyu yenemiyorum
Sevim1902 HavvaKosar o korku bence bir çok gebede var😄önce kese var mı sonra boş mu acaba😅bitmyck yani Allah sağlıkla hepimize dogurmyı nasip etsn🤲🤲
Nissyoo Ay ben de 5+2 kese göründü ama bebek görünmedi doktor pzts yada salı gel dedi bakalım inşallah görürürüz🥹
myangelson Nissyoo bebeği ilk besleyen oluşum, kese diyeyim. Plesanta oluşmadan önce o oluyor diye biliyorum. Yolk sac görüldükten sonra bebek de oluşuyor 😊 yolk goruldugu zaman boş gebelik vs olmuyormuş
HavvaKosar myangelson Benim stresimi görünce doktorum alttan muayene teklif etti bir haftada kafaya takicağimi anladiysa demek ki 😂😂
HavvaKosar Sevim1902 Amin amin 😂 O kadar takıntı haline getirdim ki kocam psikolağa götürücem en sonunda diyo 😂
Sevim1902 HavvaKosar benim eşim benden takıntılı 2 defa kürtaj oldum çünkü kalp atışı duyulmadgı için🥲rabbim yaşatmasın kimseye