Lavinya21 Mer3459 ayy birazcik fazla mı pahalı ya ben 1.800 e buldum son çare orası vala oraya gideceğim heralde❣️😂
Mer3459 Lavinya21 Üsküdar mı bulduğunuz yer orada radyoloji yapıyormuş bu testi perinotoloji yapması gerekiyormuş
Mer3459 Sadeceanne2 Üsküdar’daki hastane uygun ama radyolar yapıyormuş benim doktorum perinotoloji yapmasını istiyor
Sadeceanne2 Mer3459 o zamana Erbil Çakar’a bakın Erbil Çakar Zeynep kamilin Perinatoloji doktoru zaten Özel muayeneye geliyor muş haftada 2 gün
_Eliffm Lavinya21 üsükdar hosbitaltürkte detaylı utrasyon yapiliyo ama.radyoloji yapiyomuş orayla konusabilrisiniz doktoruma ben sordum önceligimiz perinatoliji ama radyolojide de çekilen detaylı urrayon olur demişti 1080 TL fiyati
Lavinya21 _Eliffm çok uygun teşekkür ederim 💞 doktorum perinatolojiye gitmemi söyledi yarın bir onunla görüşüp ona göre öyle yapacağım artk
Mer3459 Lavinya21 benim doktorum özel muananesi pazartesi günleri perinotoloji doktoru geliyor fiyat 2.800 bende devletten randevu almaya çalışıyorum eğer alamazsam kendi doktoruma gideceğim mecbur sizinde aklınızda olsun
Eylul272020 Mer3459 normal muayene için aramıştım bi kere orayı 750₺ demişti ben medipole gidiyorum 900₺ ama bu detaylı ultrason orda baya fazlaya çıkıyor aklıma burası gelmişti burası da uçmuş 🥴
Lavinya21 Mer3459 aşkım ben buldum galiba bitane uygun bir yarın arayayim orayida bakalım fiyat değismis mi
Sadeceanne2 Mer3459 burda arama yerine doktorun ismi ni yazın Ümraniye de bir yerde ama net bilmiyorum adresi telefon dan arayıp bilg alabilirsiniz. Burda post da vardı.
Kubos58 Saglik bilimleri mevlana mahallesindeki.hastanede detayli ultrason yapiliyor ben randevu alarak gittim ama kadin dogumdan yonlendirilme yapip doktor randevu veriyor sanirim elden randevuyla gelen cok var
Helbestt Merhaba ben 17 haftalığım ikinci gebeliğim fakat çocuğu hiçbir şekilde hissetmiyorum bu normal mi sizde durumlar nasıl korkuyorum hissetmedikçe
Lavinya21 Helbestt bende 23. Haftamdayim çok hissetmiyorum genelde en çok gece sol tarafıma uzaninca hissediyorum 💞 doktorunuza gittinizmi