Mer3459 Lavinya21 yarına aldım ama eşime genede soracağım götüremezse iptal edeceğim evime baya uzak kendim gidemem
Lavinya21 Mer3459 benimde evime çok uzak ya eşimde oraya gideceğimize özele git der büyük ihtimal götürmez 😂
Zeynomsu Lavinya21 anladım, detaylıda başka bir şey bakılmıyor diye biliyorum ben. Umarım gönlünüzce bi hekim denk gelir☺️
Melek3675 Lavinya21 merhaba yanlış hatırlamıyorsam Hüseyin görkemliye yaptırdın ikili testi sonuçların nasıl çıkmıştı senin bende dün yaptırdım sonuçlarım cıkmısta 😂
Lavinya21 Melek3675 yaa hayırlı güzel sonuçlarınızı olsun insAllah ben çok memnundum ondan ya bidaha doğursam yine ona giderim 😂 çok şükür Rabbime temiz çıktı sonuçlarım 🌺
Melek3675 Lavinya21 sonuçların nasıldı ya bana da söyler misin benim sonuçlarla aynı mı diye bakıcam 😀 ben dün gittiğim de Hüseyin bakmadı hamile bi doktor vardı o baktı hep
Lavinya21 Melek3675 balım vala e nabiza düşenler temizdi ayriyetten doktorun sistemine düşen sonuçlar oluyor genelde ona bakıyorlar bana kağıt verdiler ama ona bakmadı bile gebe izlemdeki doktor
Lavinya21 Melek3675 genelde rapora göre değerlendiriyorlar temizdir sizinde sonuçlar Allah’ın izniyle gebe izleme randevu aldiniz mı göstermek için
Melek3675 Lavinya21 pazartesine aldım da bakar mı bir hafta sonra gel demişti bende sonuc çıkmış diye aldım randevu
Lavinya21 Melek3675 vala benimde sonuçlarım e nabiza düşer düşmez aldım randevu gittim baktı sonuçlar çıkmışsa bakar tabi
Melek3675 Lavinya21 bişey daha soracaktım e nabızda ikili tarama testinde kaç tane çıkıyor benim Şuan 3 tane sonuç var bir Grafik bir beta biri de papp a daha başka cıkcak varmı acaba 3 tane mi çıkıyor