La_Liberte Arkadaşlar bu ara çok önüme çıkıyor kil yeme Asmr’leri . Neden çıktı bir bilsem. Ağızlarında çiğneyip çiğneyip tükürüyorlar yutmuyorlar. yanlış anlaşılma olmasın. O kadar çok canım istiyor ki. Hayatımda hiçbir şeyi bu kadar yemek istememiştim. Zaten küçüklüğmden beri hep canım ister tabii ki yemedim hiçbir zaman. Ama bu aralar kafayı yiyecek gibi oluyorum karşıma çıktıkça. Biliyorum demir eksikliğinden olduğunu ilaç falan kullanıyorum ama demir depolarım dolmuyor . Yok mu buna benzer yiyebileceğim bir şey ya çıldırdım. Siz nasıl başa çıktınız bu istekle. Siz siz olun böyle videolar izlemeyin sakın.
Kubracigimm La_Liberte kil gibi olan şekerlemeler var , onlardan alıp yeseniz bastırır mı ki o isteğinizi.
GuzelMelegimm La_Liberte benimde canım çok çekiyor. Taş toprak falan. Napsak ki. Azıcık atın ağzınıza tükürüp çıkartırsınız
Beybitooo La_Liberte ben kızımda deli gibi temizlik malzemesi yemek istiyordum elime yağ çöz sıkıp onu koklayarak geziyordum lavaboya cif sürüp mutfakta oturuyordum kokusu yayıldığı için deiriyorum sanmıştım bi ara 😂
La_Liberte Kubracigimm aklıma geldi aslında biliyor musunuz ama oda şekerli olacağı için tatmin etmez diye düşünüyorum. daha böyle tuzlu bir şey falan olabilir mi acaba 🙈 Bu nereden çıktı şimdi bir bilsem. Demir eksikliği her zaman vardı ama bunlar tetikledi sanırım.
Kubracigimm La_Liberte bilmiyorum ki denemekte fayda var ama belki onu.çn o kıtır kıtır hissiyatını da arıyor olabilirsiniz ☺️ ama hamilelikte oluyormuş genelde demir , toprak , kum, paslı demir diyeni bile duydum. Çok şükür bende öyle bir şey olmamıştı 😅
La_Liberte GuzelMelegimm kader arkadaşımsınız demek 😩 En son doktora sorup internetten sipariş vermeyi düşünüyorum. Yenilebilen killer varmış onları biraz ağzımda çiğneyip atsam sorun olur mu diye soracağım 🥺
La_Liberte GuzelMelegimm Ay günlerdir rüyama giriyor desem inanır mısınız 😣 o yüzden başlığa yazmıştım değiştirdim hemen. Kimsenin aklına düşürmeyeyim diye . Gerçi anlayan anlıyor ama yapacak bir şey yok daha fazla. Ne yapacağız biz böyle dayanamayacağım galiba😅
La_Liberte Kubracigimm aman Allah korusun hiç olmasın 😊🙏🏻 ben de ne yapayım bir doktora sorup belki yenilebilir killerden biraz çiğnerim. Ayy ölüyorum resmen 🥺
La_Liberte Beybitooo ay sizinki benden betermiş 🙈ya ben hamile değilken de canım çok istiyordu. Biliyorum demir eksikliği . ama şu an öyle böyle değil dayanamıyorum rüyalarıma giriyor 🥺