ysmn_kck17 Son 1 haftadır belim değil ama sağ kalçam mi desem popommu desem bilmiyorum adım attıkça agriyor genelde hareketsiz kalınca oluyor . Yaşayan varmı acabasi . Magnezyum için hergun maden suyu içerim ama sanirim yetersiz ,
Hayal23455 ysmn_kck17 ayyy benimde aynı ama benim ayakta çok durunca veya çok yürüdüğümde oluyo sağ tarafım kalçam bacağım adım atınca batıyo
mmozaa ysmn_kck17 benim de aynı 28 haftayım bilebilcek bi kaç kişiye söyledim de kuyruk sokumundaki kemik yerinden oynayınca oluyormuş o ağrı, hamile olmasak yerine oturtmak için hareketleri varmış. belki diyorum normal doğumda yerine oturur mu:))
ysmn_kck17 Hayal23455 ya bel ağrısı bu haftalarda illa oluyor ama bu kalça ağrısı adım attirmiyor bana nerdeyse evde topal topal geziyorum 😄
Didemmma Merhaba bende 8haftaya bugün girdik bel ağrısı aşırı var arada sağ bacağıma ağrı vuruyo adet olacakmişim gibi inşallah bişey olmaz ve bebişlerimizi sağ salim alalım kucaklarimizaa
Fatosca Didemmma benim de ilk bebeğimde belim çok ağrırdı bu haftalarda erkekte bel ağrır kızda karın kasık derler ve bu arada ilki oğlan şu an 9+2 hamileyim bunda da karın ağrım çok oluyo inşallah hurafeler doğrudur da kızdır 😂
Didemmma ysmn_kck17 rabbim şifa versin inşallah bunlarda geçecek hayırlısıyla harket etmeye başladımi çok rahatlayacam. Her hafta doktora gidip Giresun var en son bana 20gub gelme dedi🙈😂
Didemmma ysmn_kck17 sorma 😂🙈 özele gidiyorum normalde bizim evin yanında da devlet hastanesi var arada ona alıyorum gideyimmi acaba diyorum son gün çocuğa bişey olur deyip baz geçiyorum sonra yine düşün o randovu zamanı gelene kadar 15gun nerdeyse bekliyorum 😂🙈🙈
ysmn_kck17 Selma1987 olabilir evet boynum izin fiziğe giderken hamile kaldım belime baktiramadam orda da bı sorun yaşıyorum hamilelikte hepten azitti.
ysmn_kck17 Didemmma insanin hep gidip goresi geliyor demi 😄 1 ay 1 yıl gibi zaman geçmiyor 😄 1 ay bekliyoruz 5 dk görebiliyoruz 🥹😄
Didemmma Fatosca hayırlısı olsun inşallah yani kesemiz yuvarlak ve sağda sürekli nakiyirum burdaki cinsiyet tahmini yapanlarada hiç anlamıyorum sağlıcakla kucağımiza alalım inşallah ilk olunca çok heyecanlı oluyo insan☺️
Didemmma ysmn_kck17 evet ya sorma bide benm eşim görevdeyken hep yanlız kalıyorum ve biran önce bana arkadaş olsun istiyorum ☺️