Elifnurgl Selam herkese🙄 Bende dogum hikayemi paylaşmak istedimm.. zor geçen doğum hikayem..gebelikten dolayi vucudumda kasinti vardi gece uykum yoktu bu kasinti yuzunden doktorumda yapabilecegim birsey yok diyor dayanicaksin doğum yapmayana kadar gecmez diyor. cildiyeye gittim krem vardi işe yaramadi bende baska hastaneye gittim o gun çok hafifte sancim vardi.. belkj dogum olur ne olur ne olmaz diye dogum cantamizida aldik ve annemide cagirdik..40+1 gunluktü doktor yoktu sezeryan ameliyatini cikmisti bizde beklemek istemedik baska diger doktora fis aldik sira geldi ultrasyona atti karnima dokundu evet hafif sancin var dedi..🤔 kaşinti sikayetimi bile soyleyemeden gunun geciyor seni suni sanci ile dogurtalim dedi en iyisi bu olur dedi bende kabul ettim etmez olaydim..😣 dogumhane gittik saat 11 civari yatisim yapildi. afedersiniz alttan sanci verdiler.. bi kac saat geçti sancim yoktu.. suni sanci verdiler yeni gelen bir ebe vardi bana suni sanci yerine baska yanlis bir serum takmisti.. ardinda diger ebe geldi bana belli etmeden kizdi ona.. cikardilar serumu.. suni sanci serumunu taktilar.. ve oksijen verdiler.. bende bi sorunmu var diye sordum .. yok sadece biraz oksijene ihtiyacin var dediler.. dogumdan sonra arastirdim megerse bebegin kalp atislari yavasliyormuş ve benim bundan hic haberim yoktu.. insani oerisan ediyorlar allahim kimseyi oralara dusurmesi. .. neysebi sure sonra sancim yavas yavas gelmeye başladi.. ama dayanilmayacak gibi değilmjayene ediyirlar heo 3 santim.ailemi hicbirsekilde iceri almiyorlar arada beni koridora gonderiyorlardi hem yuru hem aileni gor diye annemde hep gelip beni sorup giyordu.. sancjm artmaya basladu susuzluktan damagim kupkuru olmuştu ve hicbir sekilde su vermiyorlar.. daha sonrasinda nisanim geldi.. bagiriyorum agliyorum beni sezeryana alin diye.. keyfiyetten sezeryana alamayiz diyor ebe.. muayene ediyir halen 3 santim kafayi yiyecektim acilmam ilerlemiyordu..saat 10 bucuk 11 civari.. sabah 11 den aaksama kadar sadece 3 santim acikligim vardi annem iceri girdi nobetci doktor ile biraz laf soyleyisi oldu.. sezeryana alin bunjn acilmasi olmuyor gibisinden.. esimde sordu neden acilmasi ilerlemiyir diye ebe normal diyor bazi hastalarimiz boyle 3 gun yatiyor taki acilmasi olana kadar.. ben o kelimeyi duyunca delirdim.. ya bi insan ac susuz 3 gun o sancilara nasil dayanir.. o kadar acimasizlarki.. imzami atip cikmak istedim ordan esim ilk basta kabul etmedi ne olur gotur deyince dayanamadi .. ikna oldu.. ozel hastaneye gittik..ordada muayene ettiler halen uc santim neyse imza felan derken ekip toplandi.. sezeryana alindim 5 dakika icinde bir aglama sesi allahim o nasil tahatlama o ses benim kizim mi mutluluktan agladim.. ebe basucuma getirdii nasil güzel bu benim bebegimmi deyip durdum.. meger bebegimin biynuna iki kere kordon dolanmiş o yuzden acilmam olmuyormhş nirmal dogumj bekleseydim bebehim belkide oleblrdi allahim korudu..tam 00.12 de dunyaya geldi guzel kizim.. anlayacaginiz cok surundum.. planli sezeryan olsaydi bu kadar surunmezdim.. neyse yinede herseyde bi hayir vardir diyorum..cok uzun oldu kusura bakmayin.. herkese hayirli bir dogum diliyorum
MerveGmss Elifnurgl sağlıklı sekilde almışın yinede kucağına cok şükür simdi saglıkla büyüt bebeğini insallah canım ☺️