39+4 de gelen miniğim salı günü sancılarım başladı bekledim iki defa duş aldım Perşembe gece 1 de hastaneye geldim 2 cm açılmam vardı ve sancılarım vardı sabah 7 ye kadar açılmam 5 cm oldu doğumhaneye götürdüler saat 9 da 9 cm açılmam oldu ve suyun geldi daha doğrusu suyumu patlattılar sancılarımı baya çektim bağırmaktan şuan çenemin ağrısı daha geçmemiş 😂🥺 neyse sonra bebek gelmedi kalp atışları azaldı ve açık sezeryana karar verdiler o an ne için sezeryan olacağımi bilmiyordum apar topar geldiler kağıtlar imzalattılar ağlayarak nedenini soruyordum üstüne bir de halen doğum sancıları çekiyordum bebek gelmiyor o yüzden doğuma alacaz dediler meğersem bebeğin kalp atışları aşırı azalmıştı yolda götürürken o kadra hızlı şekilde hareket ediyorlardı ki sandım bebeğe bir şey oldu 🥺 hem sancılar hem o korku hem sezeryan korkusu üstüne bir de yalvarıyordum sezeryan olacaksam hemen narkozu verin şu sancıları çekmeyeyim boşuna her sancı ölüm gibiydi ama hepsi geçti şükür sezeryan oldum bebeğim sağlıklı yanımda bende iyiyim o da 🥰🤍 bu kadar korkunç bir doğumun sonunda bebeğimi kabul etmiyordum narkozlu iken 😂😂🤦🏻♀️ istemiyorum canım çok yandı alın götürün şunu diyordum sonra bebek çirkin mi güzel mi çirkinse istemiyorum diyorudm ben emzirmicem babası emzirsin Allah’ım o korkunç doğumdan sonra böyle de komik bir anı kaldı ve beni niye uyandirdinuz heo eşim yüzünden değil mi sürekli beni uyandıryor uyutmuyor diye de şikayet ediyordum doktorlara aileme falan 😂🙈