aryadeniz25 Kubhar-21 değil mi belli olmaz 😄 belki vardır ama tuhaf olan ilk defa reglim böyle gecikiyor eşim de bile diyor daha önce zorlu bi dönemden geçtim de eşim onu örnek veriyor o zamanlar bile gecikme olmamıştı diyor cidden de öyle o yüzden umutlandım da işte bilemiyorum
Kubhar-21 aryadeniz25 yani gerçekten öyle anlamadan geliyor bu bebişler beklediğimiz halde sürpriz yapmayı beceriyorlar😂
aryadeniz25 Kubhar-21 ne iyi geldiniz ya inanın sabahtan beri suratım 5 karış olan ben şu an gülümsedim 😄
Tansuia Bu test biraz geç sonuç veriyor ama ucu pembe çubuk şeklinde olan test var %99.9 sonuç veriyor onu yapmanızı öneririm insallah vardır gebelik 🌼🥰
Ecemss16 Lykiav 2 gunde bir ver kan 3 kere felan hepsi 2 katı mac artmıssa ondan snra dr a git hemen gitme ztn hemen gozukmez 1500 den once beta ama onemlı olan 2 kat artması 🫠 ondan sonrada 5. Haftada yani haftaya alttan kese ve belki ici dolu gorursun cnm
Ecemss16 Mitan 1000 e yakın ya nrmaldir işte ben ilk verdgmde kan 1500 oldugundan tam bat gunumde ogrendım süphe edip erken baksaymısım bende artıs takıp ederdım de direk yüksek ogrenıo gidip kese gordum bende 😀
Mitan Babby malesef bebeğim inşallah rabbım tez zaman da verır bak 2 çocuğum var 3ncuye hamıleyım ama 3ncu bır sene boyunca olmadı kafaya takma ne zaman unuttun bil ki hamilesin
Babby Mitan inşallah hamişlerin duası kabul olurmuş bizlere bol bol dua edin kucaklarımız hayırlısı ile boş kalmasın ❤️