YeniGelinMeselesi Günde kaç bardak içtiniz ve kaç gün içtiniz suyum sınırda azalmış dedi doktor 1 haftadır içiyorum hala az dedi bugün şeker yüklemesi yapıldı çok şükür sonuçlar güzel ama bu bebeni suyu niye azalıyor 🙉 22+2 haftadayım
amayinedeiyiilerledim YeniGelinMeselesi sadece havuç suyu ile olmaz. Karbonhidrat ve yapay şeker tüketimini azaltın, günde 2,5-3 litre su için. Ayrıca havuçla beraber taze sıkılmış meyve suları vs tüketin.
Hamilebirisi_06 YeniGelinMeselesi sabah akşam 1 bardak için bende de 32. Haftada başıma geldi sürekli içtim 1 ay sonra falan düzeldi
Busraa23 YeniGelinMeselesi 25 haftadayız ve 19 haftadan beri benimde suyum az riskli gebelik bölümünde muayene oluyorum doktor bana havuc suyu demedi ama ben yinede içiyorum Deveci armutu yememi söyledi birde 4 litreye kadar su içiyorum en azından dengede tutmaya yarıyor her hafta kontrolüm var
MadameNoire YeniGelinMeselesi ben 1 hafta salatasini çok tükettim hemen yükselmiş normal seviyede bi tık yükselmiş hemen bıraktım yemeyi .. düşmesi kadar yükselmesi sıkıntı dengelemesi için yemiicem şekerim yok ama etkisini göstermiş havuç salatasi.. 33+5 im şu an
YeniGelinMeselesi amayinedeiyiilerledim günlük 3lt ye tamamlamaya çalışıyorum zaten ama karbonhidratı şekeri ve tuzlu şeyleri baya azaltmam gerekiyor sürekli yemesemde azaltmak lazım yani dediğin gibi
Ebrubycmn amayinedeiyiilerledim merhabalar havuç suyunu bir kaç günlük sıkıp dolaba atsam olur mu illa taze taze mi yapmak gerekir
Ebrubycmn Hamilebirisi_06 merhabalar iki günlük sıkıp dolaba koysam olur mu illa taze taze mi sıkıp içmek gerekiyor
YeniGelinMeselesi Busraa23 bana da seni daha sık takip etmemiz lazım dedi Rabbim korusun ya daha çok minnak bebeklerimiz 🤲🏻
eminece93 YeniGelinMeselesi su ve havuç suyu yukseltiyormus suyunu bebeklerin, ama günlük 3 lt su icin
Hamilelerdenbiri Benim 32 den beri düşük dedi içiyorum havuç suyunu ama hiç yükseltmedi artırmadı de her hafta muayeneye gidiyorum şuan 36dayım doktor bugün normal olarak artık sıvı azalmaya başlar dedi
YeniGelinMeselesi Hamilelerdenbiri artık kurtarmış kendini bebiş 36dan sonra doğumlarda bebek gelişmiş oluyor küvöze bile almıyorlar inşallah zamanıyla gelir🤲🏻
Hayal-21 Benimde azalmıştı doktor havuç suyu önerdi her gün bir bardak taze sıkıp içtim kontrole gittiğimde düzelmiş dedi 15 güne tamamla içmeyi dedi
_Tazeanne Burda okumuştum tatlı yemekte bebeğe çişini yaptırırmış yaptıkça suyu çoğalır birde deveci armudu ve havuç suyu bolca
YeniGelinMeselesi _Tazeanne havuç suyuda şekeri yükseltiyormuş o yüzden havuç suyu içince tatlıyı kesiyorum eliimden geldiğince de bakalım yükselir inşallah
Busraa23 YeniGelinMeselesi inşallah canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah moralini yüksek tut