Serife3304 Nurdan2323 aynı postu ben de açmayı düşünüyordum 🙈 benimkiler 10 haftalık biliyorum çok erken ama sanki dün akşamdan beri çok derinden hafif hareketler hissediyorum belki seyirme olabilir bilmiyorum 🤷♀️
19931994 Nurdan2323 18. Haftadayız bizde 🤗🤗 merakla bekliyorum bazen sanki bir şeyler oluyor ama tam anlamıyla bir şey yok maalesef 😄 ki zayıf bi insanım sadece 3 kilo aldım
Nurdan2323 19931994 bende aslında zayıf değildim ama zayıfladim 9kilo verdim bu süreçte daha sonra alırım herhalde
Ssb 22.haftadayız doktor bu hafta hissedersin ilk gebelikte daha geç hissedilir demişti ama ben hala bir şeyler hissetmiyorum sadece bazen karnımın gerildiğini hissediyorum.
ikizoglusannesi Pnpn ben 21. Haftayimdayım bir şeyler hissediyorum ama sık olmuyor çok az hissediyorum:)
Serife3304 Nurdan2323 benim de 2.gebeliğim ama bunlar ikizler acaba o yüzden erken hissedilir mi diye düşünüyorum
esss_92 Nurdan2323 Ben de bunu merak ediyorum acaba ikiz anneleri çarpı iki mi hareketleri hissediyor😀 Ya da hangi bebeğin ne zaman hareket ettiğini hissedebiliyor musunuz
Nurdan2323 esss_92 benimde merakım oğluma hamileyken çok güzel hıçkırırdi komigime giderdi bunlar çarpı iki sanırım
ftmtl esss_92 evet ultrason sayesinde konumlarını bildiğim için sağda kızımı solda oğlumu ayrı ayrı hissediyorum ☺️
ikizoglusannesi esss_92 sol tarafımda daha fazla hareket hissediyorum ama kimisi bana ikizler alan dar olduğu için başlarda daha az hissedersin sonraları tekmelemeye başladığında hissedersin daha çok gibi gibii oyüzden bilmiyorum :) benim merakımda yer değiştiriyorlar mı acaba
Behiye97 20.haftamda hissetmeye başladım şimdi 22+4 hergün mutlaka bir kaç defa hissediyorum 😌 tek yumurta ikizleri 🤍
Nimet_27sumer27 ftmtl bende sizin gibiyim ama bizim ki tam tersi oğlan sağda kız solda ve hiç anlaşamıyor lar🤭
Nurdan2323 ftmtl maşallah benim daha belli değil cinsiyetleri tek yumurta aynı oluyormuş farklı olmuyor dediler