Mucizem00 Kızlar Protestan kullanmaya başladım ve folik asitte kullanıyorum bi sakıncası olmaz dmi ikisinde aynı gün alıyorum
Pinkyy Mucizem00 ben ikisinide aynı anda kullandım ama keşke doktorunuzada sorsaydınız,emin olamadaysanız yarın telefonla bile sorabilirsiniz hem içiniz rahat eder..
semrakarahan Mucizem00 hayir bnde ikisini bi arada kullandim hatta suan 5 ilac kullaniyorm folik asitide yeni kestim zaten 6 ilac birden kullaniyordm
MelekAnnesi52 Mucizem00 normaldir canım 😄 herşey kafamıza takılıyor herkes senin gibi emin olabilirsin 😁 en azından ben öyleyim 😂😂
Rab263636 Hanimlar folik asit ne zamana kadar iciliyor acaba 12 hafta olduk benim folik astim bitti tekrar alacakmiyim yoksa artik icmiyormuyuz doktoruma sormayi unuttum fikri olanlar yazabilir mi ?
Rab263636 Zozan73 meraba doktorunuza sordunuzmu folik asiti acaba ben yine unuttum sormayi yardımcı olurmusunuz 😍😍❤️❤️😊😊
Ylnaknytk Rab263636 12 haftadan snra kan tahlilinize göre lan ilacı veriyorlar.birde decavit vitamin içinde folikasit demirb12 olan bi.ilaç veriyorlar. Sağlık ocagında kaydın varmı.aslında ordan bilgilendirme yapıyorlar ama bilemedim şimdi senin durumunu.
Zozan73 Hayır daha sormadım kontrolüm 2 hafta sonrA var ama dün sağlık ocağına gittim bana follik asiyi bırakıp başka ilaçlar vereceğini söledi bende çok kararsızım follik asiyi bırakmada doktoruma sormadan bırakmak İstemiyorum