yavrularim2019 2019annesi naptın canım doğumun ne zmn belli oldumu ben haftaya doğurmaya gtcem hastaneye ama çok korkuyorum ya en çokta sonradan korkar oldum 😪
2019annesi yavrularim2019 31 Aralık canım inşallah. Sağlıkla gelsinler korkma kucağına alacağın kokluyacagn anı düşün, 😍
yavrularim2019 Sibelemre devletin canım özeldi önceden sonra devlete teslim edildi sırf kadın doğum ve çocuk bölümü var iyi bir hastane
Sibelemre 01Adana benim ssk yok ve 31 haftaligim halen nerde doğum yapicam bilmiyorum konyada yemiyim hiç bi hastane hakkında fikrimde yok haftaya hastaneye gitmem gerer daha bi hastane seçemedim
Sibelemre yavrularim2019 ay gercektenmi peki doğumda ayrı oda veriliyo mu bilginiz varmı dökümhanesi filan nasil
yavrularim2019 01Adana canım odalar iki kişilik güzel odalar temiz bir yer Zehra bebek var elmas Üner var bu iki bayan çok iyi doktor kent plazanin karsisinda
yavrularim2019 01Adana öyle bişey var diye duydum canım onu hastanenin danışmanına sorman lazım özel oda varmış bir tane doğmadan onu ayarlaman lazimmis
01Adana yavrularim2019 Hastaneyi arayıp ogrenebilirmiyiz bide dogumda ebeler kız mı erkek mi bide nasıl davraniyorlar
yavrularim2019 01Adana tabi canım ogrenebilirsin ebeler hep bayandi ebeler iyi ama onların dediğini yapmasan azarliyorlar