2019annesi yavrularim2019 inşallah sende sezeryan olacaksın demi. Senin bilgin varmı hangi anestezi uyguluyacaklar. İkiz bebekte ayrı heyecan olsa gerek 😍😍
yavrularim2019 2019annesi evet farklı bir heyecan korku var kuvozde kalirlarmiki diye valla günler azaldıkça ben doğumdan çok korkar oldum bana kalsa tümden bayiltsinlar ama doktorum belden asagini uyustururz diye konuşuyor hayırlısı olsun ya sağ salim olsunlar da
yavrularim2019 2019annesi naptın canım doğumun ne zmn belli oldumu ben haftaya doğurmaya gtcem hastaneye ama çok korkuyorum ya en çokta sonradan korkar oldum 😪
2019annesi yavrularim2019 inşallah kalmazlar gelişimleri iyiyse. 2.dogumumda genel olmustm ben hiç sevmemiştim zor olmuştu narkozu atması. Bende spinal istiyorum
yavrularim2019 2019annesi inşallah canım şimdi kaç haftaliksin tam.. Bende spinal istiyorum ilk ben goruyum bebislerimi ama korku işte 😅😅ilk doğum bide korku heyecan hepsi bir arada
Seyhan34 Haticekubra eğitim araştırmaya malesef orası da çok kalabalık oluyor para olsa özelde yapıcaktım
yavrularim2019 2019annesi 33. Haftam bitecek Allah izin sağlık verirse zaten 36. Haftayı görsem sevincem git gide aşağıda hissediyorum bebeklerimi yürürken falan aşağıya dusuverecekmis gibi baskı yapiolar😥Allah'ım kolaylık versin
2019annesi yavrularim2019 Amin canım Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin hayırlısıyla. Bişey kalmadı az daha sabır gerekiyor 😘
yavrularim2019 2019annesi aynen inşallah dogurursan falan benden önce hastane hakkında bilgi verirsin