yeni-annelik @myangelson @sunashn50 Cinsiyetten anlıyorsunuz sanırım banada bakar mısınız bugün hem ikili tarama yaptırdım hemde NT ultrasonda baktılar ama bebeğim baş aşağı durduğu için cinsiyet için sadece tahminde bulundu doktor sizinde tahmininizi merak ettim açıkçası 🙏🏻
Ebrarabla_06 celileturk çok şükür canım benim çok mutlu oldum 🥳🥳🥳 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🥰😍
celileturk Ebrarabla_06 amin canım inşallah:) size bir erkek bebek belirtisi söyleyeyim bulantı kusmanın yanında baş ağrısı yapıyor gerçekten. Başım ağrıyor diyince herkes bana kesin erkek diyordu doğruymuş demekki
Ebrarabla_06 celileturk benim de ağrıyor ama kız🤭 ben fark ettim ki çoğu belirtti kişiden kişiye göre değişiyor sağlıkla gelsin inşallah canım benim🥰
celileturk Ebrarabla_06 hadi ya benim kızımdı hiç ağrım olmamıştı troid problemim olmamıştı. Bunda tiroidim de yükseldi. 2.90 çıkıyor 😂
myangelson Nurkrkc17 anlayabilirsem denerim anlayamazsam içimden geçen hisleri soylerim 😂😂 hislerim de kuvvetli genelde
myangelson Nurkrkc17 birşey anlayamadim ama içimden erkek geçti 😅 doktor tahminde bulunmadı mi kaç haftalık