Daisyy000 gizem-cbn 2 gün sonra eve çıktığımda duş aldım, estetik dikiş ile dikildi. Duş jeli şampuan gibi katkılı ürün kullanma ve sonrasında o bölgenin kuru olduğundan emin ol dendi,o şekilde yaptım çok şükür sorun yaşamadım
poyrazin_annesi28 gizem-cbn Her doktor farklı söyler canım. 2. Gün eve geldim. Bandı çıkarttım. Bı güzel duş aldım. Sezaryen yerim açık kaldı o saatten sonra. Sadece güzelce kurutmak gerekiyor. Uzaktan kurutma makinesi tuttum her duştan sonra. Bebeğin ağız mendillerinden koydum bir de. Et birbirine yapışıp enfeksiyon olmasın diye. Bu şekilde hızlıca da iyileşti yara
myangelson gizem-cbn ameliyatın ertesi gün taburcu olurken hemşireler duşa girebilirsin dediler. Sadece sabun lif falan sürme kuru tut dediler. Bende bir sprey sıkıldı hiç bant falan yapıştırılmadı böyle açık sekilde banyo yapabilirsin dediler sıkılan sprey dondurucu spreymis o yüzden banta gerek yokmuş
gizem-cbn mimar_anne @Daisyy000 ben 27sinde akşam doğum yaptım bugün 3. Günüm sayılır o günü de sayarsak 4. Günüm ama bana hiç öyle dememişlerdi ben duş jeli kullandım ama o bölgeme değdirmedim suyla da hemen durulsdım bi şey olur mu ki:(
gizem-cbn poyrazin_annesi28 bana cumartesi yıkan dedi ama ben dayanamadım sütüm gelsin diye biraz da rahatlamak istedim açıkçası iyice kurulsfım şu anda da açık duruyor hava alsın da kurusun diye.
Daisyy000 gizem-cbn Çevremde sezaryen olanların çoğuna öyle bisey dememişler onlar sorun yaşamamıştı,benim doktorum biraz garantici bir insan ondan söylemiştir 🌺
Minigiim-vebenn52 gizem-cbn bişey olmaz ben hep kullanıyorum oraya özel sürmüyorum ama vücuduma sürünce suyla akıyo ondan vişi olmaz doktor orayı özel olarak bişiyle yıkayıp ovma dedi
poyrazin_annesi28 gizem-cbn 1 günden bişey olmaz iyi yapmışsın. Sütün için bol bol emzir hiç vazgeçme
Minigiim-vebenn52 gizem-cbn hastanede yapmıştım ikinci gün su geçirmez bant yapıştırmışlardı eve geldiğimde de yaptım peşine batikon ve krem sürdüm doktor öyle söyledi
gizem-cbn Minigiim-vebenn52 peki böyle gerilme hissi acıma oluyo muydu böyle sızlıyor acışıyor bazen önceden yoktu ama bugün var duş öncesinde de vardı da
Damla gizem-cbn üstünde bant oldugu için daha hastaneden çıkmadan duş almıştım ayağa ikinci kalkışımda duşa girdim
Ugurhilal gizem-cbn bant vardı ertesi gün yaptım ben 1 hafta sonra bant çıktı sonrasında bakımına dikkat ettim sadece
Galya15 gizem-cbn canım bana dr su geçirmez bant vermişti duşa girerken onunla girdim bir sıkıntı olmadı
Seymaaogretmenn12 Hastaneden çıkmadan doktor su geçirmez bant taktı onunla yıkanmıştım çok rahat oluyor