sevalciftci Kızlar daha yaptırmadım randveu alamadım diye gceceb gün gittim doktor yeşil alandan kayıt açtı randveu almam için 11 Mart’ta var 24 haftayı geccmis olucam yinede yaparlarmı detaylıyi 🙏ikili vs yaptırmadım onu istiyorum
Emineelvin sevalciftci canım siz biraz erken yapıyorsunuz amma bizde (Azerbaycan da) 25haftada yapıyorlar Ben hala yaptırmadım😁pazartesi yaptıracağım 26+2de😊doktorum öyle söyledi bir hafta gerideyiz onun için
sevalciftci Seledogu daha almadım basaksehir cam sakuraya 11 marta var en erken ona alicam 2 Mart arayın dediler
Liyamm1 sevalciftci hiç bilmiyorum özeli arayip bilgi alin ona gore davranin aksatmayin en onemli ultrason organlari vs herseyi bakiyolar 🙏🏻
sevalciftci tugcesakzci yaptırmadım diye içimde korku oluyor birşey varmı.yokmu diye 19 yaşındayım bu arada ilk gebelik 🥺
Liyamm1 sevalciftci yok sadece bilgi amacli sorun max kacinci haftaya kadar detayli ultrason yapilir diye.
Badgirl_ Bende aynı durumdayım pazartesi buldum randevu 25 haftalık olucaz inşallah bakarlar zorla buldum bu randevuyu