Busranurkura Aycanby 13. Haftada öğrendim erkek 16 yı geçtik her görmede erkek kesin diyor pozisyonu çok müsaitti o yüzden erkenden gördü 🌸😊
gulsenmstf Aycanby 10+ 5 ve 13 haftalarda erkeğe bnziyo ddi 17 de gstermedi 18 de gttim kesin kız ddi 😅 ilk gebeligimde 16 da kesin net gormustuk
Liyamm1 Aycanby 17 haftaliken kiz denildi 20+6 iken erkek oldugu ortaya çikti sonrada 22+4 iken detaylida erkek oldugu kesinlesti 💕
Aycanby Busranurkura Ah bizimde net Bi şekilde erken belli olur insallah kız erkek fark etmez ama insan merak ediyo 😁
Damla92 Bugün öğrendim 16. Haftadayim her gittiğimde poposunu dönüyordu bugün gösterdi kendini nazlı kızım 😅
Fatoss-16 Aycanby gönlümüzden kız geciyodu Allah gönlumuze göre verdi ins sağlıkla da kucağımıza almahida nasip eder
Tusba Aycanby 13 haftada yüzde doksan kız dedi sonrasında da zaten 22 haftada detaylı da kız dediler 😊
sallyt Aycanby benim bebeğim usgde de erkek bebekler gibi rahattı yüzünü gözünü gösterdi cinsiyetine bakmamıştık 12. haftada nipt testinde kız olduğunu öğrendikk, her bebeğin kendine has özellikleri var ama kendini gizliyosa kesin kızdır vs yalan😂
Sudenaz0105 Aycanby 13+1 öğrendim erkek kan testiyle öğrendim ama ultrasona var daha 12 haftalıkkrn olabilir dedi ama kız da olabilir dedi bişey demedi yani😅 kızlarımı da 16 haftalık😃